Gabrielle - Dreams

Cover Gabrielle - Dreams
CD-Maxi
Go! / Metronome 857 143-2 (de)
Cover Gabrielle - Dreams
7" Single
Go! Beat GOD 99 (uk)

Charts

Binnenkomst:24/07/1993 (Positie 36)
Laatste week notering:02/10/1993 (Positie 43)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3529 (919 Punten)
Single Tip:03/07/1993 / Piek: 10 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 17
de  Piek: 14 / Weken: 19
at  Piek: 10 / Weken: 12
fr  Piek: 11 / Weken: 18
nl  Piek: 7 / Weken: 11
be  Piek: 6 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 5 / Weken: 7
au  Piek: 2 / Weken: 21
nz  Piek: 36 / Weken: 5

Tracks

07/06/1993
7" Single Go! Beat GOD 99 (PolyGram) [uk] / EAN 0042285714074
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dreams (7" Version)
  3:44
2.Dreams (Breakdown Mix)
3:53
   
21/06/1993
CD-Maxi Go! / Metronome 857 143-2 (PolyGram) [de] / EAN 0042285714326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dreams (7")
  3:44
2.Dreams (The Red Underground Mix)
6:16
3.Dreams (Dignity Mix)
5:44
4.Dreams (Our Tribe House Mix)
6:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7" Version3:44DreamsGo! Beat
GOD 99
Single
7" Single
07/06/1993
Breakdown Mix3:53DreamsGo! Beat
GOD 99
Single
7" Single
07/06/1993
7"3:44DreamsGo! / Metronome
857 143-2
Single
CD-Maxi
21/06/1993
The Red Underground Mix6:16DreamsGo! / Metronome
857 143-2
Single
CD-Maxi
21/06/1993
Dignity Mix5:44DreamsGo! / Metronome
857 143-2
Single
CD-Maxi
21/06/1993
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 108)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/08/2004 15:29
lipinska
****
yeah
03/07/2006 00:31
Snormobiel Beusichem
****
▒ Een ø plaat van: "Gabrielle", uit juli 1993 !!! Ook wéér kapot gedraaid op de radio, zodat je er vanzelf een hekel aan krijgt op een gegeven moment !!! Vandaar ook nipt de 4 sterren ☺!!!

@26-04-2017: ▒ (NL Top 40: 12 wk / # 6) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 26/04/2017 11:29

BeansterBarnes
***
Good song but bores me.

nirvanamusic87
****
Uplifting and a catchy track. Her first UK#1. UK#1 and Ireland#2. US#26.
Laatst gewijzigd: 16/02/2011 13:51

Topbart
***
goed nummer van Gabrielle, maar geen hoogdraver

bluezombie
****
I used to hate it. It's still a little dull, but it's better than it used to be.
Laatst gewijzigd: 18/04/2014 02:37

D Man
*****
Great song. Catchy hook.

alleyt1989
****
a very cute happy song

Cheetah
****
Leuk pop nummertje

Hijinx
****
I still like this song, it's very nice.

Patrick7781
**
minder

dazzlingdiamond
*****
Prima soulnummer met dance-invloeden. In Engeland brak ze een record door als nieuwe act binnen te komen op nummer 2 in de top 75. Gabrielle heeft een uniek stemgeluid, waarmee ze nog meer hits zou scoren.

musikmannen
*****
Good song

wefoundove
*****
nice and classical

matty d
******
6 stars

tigerlover
*****
teveel gehoord, toch 5 sterren

KingBandicoot
*****
Genuinely brilliant song!

MUSICBOJ
*****
Vlot, tof nummerke van de Britse zangeres: "Gabrielle" !! Terecht een grote hit in Vlaanderen !! De muziek zorgt nog net voor de 5de ster !!! ☺

gherkin
****
Aardig popnummer.

billbeast
****
This plays constantly at work. Great uplifiting track although the vocals can sometimes get abit much.

jayj95
*****
Awesome track.

BingTheKing
***
matig nummer

muzieklover
***
Niet slecht, kan altijd beter.

Rootje
***
Redelijke zangeres, maar vond het nummer zo allemachtig saai.

Bearcat
*****
Mooi nummer van Gabrielle
Haar eerste grote hit in NL

ericwyns
****
Eerste hit in de Vlaamse Ultratop 50 voor Gabrielle; anno 1993 stond ze met dit aardig nummer dertien weken genoteerd en bereikte de zesde plaats als hoogste notering.

JimJim1
*****
A classic - I still hear this regularly over 20 years later.

Richard (NL)
*****
Nog steeds een goed nummer om naar te luisteren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?