Frizzle Sizzle - Talk It Over

Cover Frizzle Sizzle - Talk It Over
7" Single
Touch Down 221.058 (nl)

Charts

Binnenkomst:24/01/1987 (Positie 29)
Laatste week notering:04/04/1987 (Positie 98)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5386 (723 Punten)
Single Tip:17/01/1987 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 11
be  Piek: 23 / Weken: 4 (V)

Tracks

1986
7" Single Touch Down 221.058 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Talk It Over
  3:15
2.Talk It Over (Instrumental)
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Talk It OverTouch Down
221.058
Single
7" Single
1986
Instrumental3:15Talk It OverTouch Down
221.058
Single
7" Single
1986
3:142x heerlijk Hollands: Het allerbeste van Vulcano & Frizzle SizzleCloud 9
CLDM2012133
Album
CD
19/10/2012

Frizzle Sizzle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alles heeft ritme19/04/198687
Never Give Up05/07/1986383
Talk It Over24/01/19871211
Second Chance11/07/19873010
Treat Me Good23/04/1988476
Around And Around10/09/1988447
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
First Date01/08/1987139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/12/2005 15:34
Snormobiel Beusichem
***
ø Platte von Frizzle Sizzle (NL) aus Januar 1987 !!! Sie standen mit dieser Platte 9 Wochen (Platz # 14) in die Holländische Top 40 !!! War ich schnell vergessen !!!

Topbart
****
Ook in het Engels wisten de meisjes van Frizzle Sizzle hun mannetje te staan. Prima nummer!!!

Patrick3
*****
Knap plaatje.

Dj Mr. Blackwell
***
Copy, Paste = Dolly Dots. Not very original.

Bearcat
****
hun grootste hit
klinkt wat stoerder dan hun andere singles

Jeroen68
****
Een degelijke Dolly Dots plaat
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?