Ferry Corsten feat. Guru - Junk


Cover

Charts

Binnenkomst:14/10/2006 (Positie 70)
Laatste week notering:02/12/2006 (Positie 87)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:14600 (217 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 55 / Weken: 7
fi  Piek: 5 / Weken: 2

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Guru
Ferry Corsten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
L.E.F.EMI
0946 3 67410 2 4
Album
CD
11/08/2006
2:37WinterWorld 2007EMI
3870362
Compilatie
CD
02/02/2007
2:53Contact Play & Dance Vol. 4U.L.M.
984 743-0
Compilatie
CD
19/03/2007

Guru   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Junk (Ferry Corsten feat. Guru)14/10/2006557
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jazzmatazz Volume 103/07/19936717
Jazzmatazz Vol. II - The New Reality22/07/19953013
Streetsoul (Guru's Jazzmatazz)14/10/20003314
 

Ferry Corsten   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Punk20/04/2002499
Rock Your Body Rock11/10/2003658
Right Of Way21/02/2004866
Everything Goes17/04/2004547
It's Time12/06/2004913
Fire29/10/20052411
Watch Out27/05/2006642
Junk (Ferry Corsten feat. Guru)14/10/2006557
Loud Electronic Sensation14/04/2007482
Beautiful (Dancetour Anthem 2007)23/06/2007797
The Race18/08/2007128
Bring Da Noise (Public Enemy vs. Ferry Corsten)24/11/2007687
Radio Crash22/11/2008821
Made Of Love (Ferry Corsten feat. Betsie Larkin)21/02/2009814
We Belong (Ferry Corsten feat. Maria Nayler)06/06/2009712
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
Feel It!14/05/2011727
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Right Of Way08/11/2003663
L.E.F.03/06/2006585
Twice In A Blue Moon08/11/2008232
Once Upon A Night03/04/2010861
Once Upon A Night [Volume 2]16/10/2010981
Full On Ferry - Ibiza - The Compilation23/07/2011981
WKND03/03/2012513
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/09/2006 16:47
Snormobiel Beusichem
***
▓ Sorry, "Ferry" maar ik vind hem een beetje tegenvallen !!! Track van zijn laatste CD: "L.E.F." uit mei 2006 !!! Komt wel binnen in de Nederlandse Top 40 van 21-10-2006 !!! Voor alsnog 3 sterren !!!
Laatst gewijzigd: 18/10/2006 14:50
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?