Fat Boys with Stupid Def Vocals by Chubby Checker - The Twist

Cover Fat Boys with Stupid Def Vocals by Chubby Checker - The Twist
7" Single
Polydor / Tin Pan Apple 887 571-7 (de)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Hank Ballard
Producer:Albert Cabrera
Tony Moran
Coverversie van:Hank Ballard & The Midnighters - The Twist
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/1988 (Positie 62)
Laatste week notering:24/09/1988 (Positie 64)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2856 (1015 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 13
de  Piek: 1 / Weken: 19
at  Piek: 5 / Weken: 14
fr  Piek: 22 / Weken: 12
nl  Piek: 4 / Weken: 13
be  Piek: 2 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 5
au  Piek: 21 / Weken: 11
nz  Piek: 7 / Weken: 13

Tracks

1988
12" Maxi Tin Pan Apple 887 638-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Twist (12" International Mix)
6:00
2.The Twist (7" Version)
  4:00
3.The Twist (Yell For More!))
6:30
   
1988
7" Single Polydor / Tin Pan Apple 887 571-7 (PolyGram) [de] / EAN 0042288757177
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Twist
  4:00
2.The Twist (Buffapella)
4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:01NRJ la plus belle des compilationsPolydor
840 009-2
Compilatie
CD
11/1988
4:09Now That's What I Call Music! 13Virgin
CDNOW13 / 7915702
Compilatie
CD
21/11/1988
4:07Die Stars und Hits des Jahres '88SOR
60 117 9
Compilatie
LP
1988
4:00High Life [1988-2]Polystar
816 907-1
Compilatie
LP
1988
12" International Mix6:00The TwistTin Pan Apple
887 638-1
Single
12" Maxi
1988
»» alles tonen

Fat Boys   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wipeout! (Fat Boys & The Beach Boys)19/09/19871311
The Twist (Fat Boys with Stupid Def Vocals by Chubby Checker)02/07/1988413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coming Back Hard Again16/07/1988468
 

Chubby Checker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let's Twist Again17/02/1962121
The Twist03/03/196266
Limbo Rock16/02/1963210
Loddy Lo18/01/196483
Lovely, Lovely16/01/1965311
Baby, Baby, Balla, Balla!!! (Chubby Checker with de Maskers)08/01/1966185
The Twist (Fat Boys with Stupid Def Vocals by Chubby Checker)02/07/1988413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Let's Twist Again (1981)25/04/1981311
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 90)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/01/2006 16:59
Snormobiel Beusichem
****
Eine ø Platte von die "Fat Boys & Chubby Checker" aus Ende Juni 1988 !!! Die Platte stand 10 Wochen (Platz # 2) in die Holländische Top 40 !!! Heute nur abgerundet 4 Sterrn !!!
17/07/2007 00:57
shield
******
Very fat & best

Topbart
****
Leuke remake van de klassieker van Chubby Checker!! Hij deed zelfs mee in dit nummer!!!!

bluezombie
**
Not for me.

musikmannen
**
Bad

Patrick7781
*
trash
Laatst gewijzigd: 24/02/2012 15:43

BeansterBarnes
**
Poor!

TravD
***
Dafaq? :P

Very underwhelming cover which fails to set the vibe as done by the original.

tigerlover
*
bagger
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?