Facekid / Ismo - Wajow

Cover Facekid / Ismo - Wajow
Digital
SOB / AMG / Cidea 1144996055 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:24/09/2016 / Piek: 6 / Weken: 5

Tracks

15/08/2016
Digital SOB / AMG / Cidea 1144996055 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wajow
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31WajowSOB / AMG / Cidea
1144996055
Single
Digital
15/08/2016

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/201824
 

Facekid   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . .. . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./..
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|
. .. . . . . . .\_. . . .\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . .\
Stront, poep, vuilnis ..\ . . . . . . . . . . . . . . . \ ☺!!!

Jeroen68
*
Waar zit de 0? Dit verdient zelfs niets 'voor de moeite'.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?