Epica - The Divine Conspiracy


Cover

Charts

Binnenkomst:15/09/2007 (Positie 9)
Laatste week notering:13/10/2007 (Positie 76)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7207 (291 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 4
de  Piek: 41 / Weken: 1
fr  Piek: 35 / Weken: 5
nl  Piek: 9 / Weken: 5
be  Piek: 40 / Weken: 5 (Vl)
  Piek: 57 / Weken: 5 (Wa)

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

07/09/2007
CD Nuclear Blast 1956-8NB / EAN 0727361195687
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/09/2007
CD Nuclear Blast 1956-2NB / EAN 0727361195625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Indigo (Prologue)
2:05
2.The Obsessive Devotion
7:13
3.Menace Of Vanity
4:13
4.Chasing The Dragon
7:40
5.Never Enough
4:47
6.La'petach Chataz Rovetz
1:46
7.Death Of A Dream
6:03
8.Living A Lie
4:56
9.Fools Of Damnation
8:42
10.Beyond Belief
5:25
11.Safeguard To Paradise
3:46
12.Sancta Terra
4:57
13.The Divine Conspiracy
13:56
   
07/09/2007
LP Nuclear Blast 1956-1NB / EAN 0727361195618
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/09/2007
CD Nuclear Blast 1956-0NB / EAN 0727361195601
Toon detailsAlles beluisteren
   

Epica   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solitary Ground28/05/2005463
Quietus (Silent Reverie)05/11/2005682
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Phantom Agony28/06/200386
We Will Take You With Us - 2 meter sessies09/10/2004623
Consign To Oblivion30/04/2005128
The Score - An Epic Journey24/09/2005543
The Road To Paradiso13/05/2006462
The Divine Conspiracy15/09/200795
The Classical Conspiracy - Live In Miskolc, Hungary16/05/2009234
Design Your Universe24/10/200986
Requiem For The Indifferent17/03/2012126
Retrospect - 10th Anniversary16/11/201372
The Quantum Enigma10/05/201445
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Aikanaro
******
Overweldigend, Onovertrefbaar. Volledig uit mijn dak.

The Divine Conspiracy geldt voor mij als mijn beste cd die ik bezit.
Ben altijd een groot fan geweest van After Forever en Nightwish en mijn eerste indruk van Epica was bijzonder slecht.
Op een festival met zeer slecht geluid en het begin van Simone Simons als zangeres. Wat vond ik haar slecht klinken toen.
Maar de kwaliteit van Simone's zangkunsten zijn in de loop der jaren dusdanig verbeterd dat haar stem tot de betere
in de muziekwereld behoort, niks dan bewondering.

The phantom agony en consign to oblivion bleken voortreffelijke cd's te zijn maar toen ik deze cd hoorde, hoorde ik de voor mij ultieme muziek.

Met het nummer consign to oblivion hadden ze op hun vorige cd al een voorproefje gegeven en dat zetten ze op deze cd voort.

Mijn favoriete nummer is Fools of Damnation en Chasing the dragon maar ook de andere nummers zijn hoogtepunten
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?