En Vogue - Hold On

Cover En Vogue - Hold On
7" Single
Atlantic 7567-87908-7

Charts

Binnenkomst:21/07/1990 (Positie 70)
Laatste week notering:06/10/1990 (Positie 78)
Piekpositie:10 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4831 (772 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 12
nz  Piek: 5 / Weken: 18

Tracks

23/04/1990
7" Single Atlantic 7567-87908-7 (Warner) / EAN 0075678790874
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On (7" Edit)
  4:23
2.Hold On (Instrumental)
3:56
   
10/09/1990
12" Maxi Atlantic 756786234-0 (Warner) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On (Extended)
5:18
2.Hold On (Instrumental)
3:56
3.Hold On (Dub)
3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03Born To SingAtlantic
7567-82084-2
Album
CD
03/04/1990
7" Edit4:23Hold OnAtlantic
7567-87908-7
Single
7" Single
23/04/1990
Instrumental3:56Hold OnAtlantic
7567-87908-7
Single
7" Single
23/04/1990
Extended5:18Hold OnAtlantic
756786234-0
Single
12" Maxi
10/09/1990
Instrumental3:56Hold OnAtlantic
756786234-0
Single
12" Maxi
10/09/1990
»» alles tonen

En Vogue   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On21/07/19901012
Lies22/09/1990428
My Lovin' (You're Never Gonna Get It)09/05/19921014
Giving Him Something He Can Feel01/08/1992457
Free Your Mind31/10/19921511
Runaway Love (En Vogue feat. FMob)06/11/1993463
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
Don't Let Go (Love)25/01/1997221
Whatever14/06/1997637
Too Gone, Too Long22/11/1997459
Riddle13/05/20002816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Sing18/08/1990589
Funky Divas27/06/19923733
EV 328/06/19971418
Best Of31/10/1998436
Masterpiece Theatre03/06/20005611
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.68 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/04/2006 21:14
Snormobiel Beusichem
**
▓ Vervelende & saaie debuutplaat in Nederland van "En Vogue" uit eind juli 1990 !!! Kwam in 8 weken, niet verder dan # 12 van de Nederlandse Top 40 van augustus / september 1990 !!! Plaat werkt erg op je zenuwen !!!

Topbart
****
1e single van het debuutalbum "Born to sing" uit de zomer van 1990. Vond dit altijd wel een lekker r n b plaatje. De Top 40 liet de single stranden op nr 12 maar werd in werkelijkheid wel degelijk een top 10-hit!!!

alleyt1989
****
i love it! possibly the best harmony in an r&b song by a female group - it's very gospel but still very ghetto. i love it!

matty d
****
4 stars

BeansterBarnes
****
Peaked at #64 in Australia, 1990.

tigerlover
**
heb En Vogue nooit iets aangevonden

nirvanamusic87
****
Fantastic vocals and a great song.

4 weeks UK top 10. 11 weeks in the UK top 100.

UK#5 and Ireland#18.

European Hot 100#14.

The biggest selling girlband single of 1990 in the UK.
Laatst gewijzigd: 08/11/2016 20:00

BingTheKing
***
niet mijn ding
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?