Elize - Automatic (I'm Talking To You)

Cover Elize - Automatic (I'm Talking To You)
Cover
Cover Elize - Automatic (I'm Talking To You)
Cover

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Torsten Stenzel
Adrian Zagoritis
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/03/2005 (Positie 13)
Laatste week notering:02/07/2005 (Positie 87)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1649 (1290 Punten)
In de landen:
de  Piek: 63 / Weken: 4
fr  Piek: 67 / Weken: 4
nl  Piek: 8 / Weken: 17
be  Piek: 18 / Weken: 12 (V)
fi  Piek: 11 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Hitzone 31BMG
82876 685032
Compilatie
CD
15/04/2005
3:14Pokito Hits 4Universal
06024 9830036
Compilatie
CD
13/05/2005
3:49Future Trance Vol. 32Polystar
06024 9830592
Compilatie
CD
05/06/2005
3:13Bravo Hits 49Sony BMG
82876 69948 2
Compilatie
CD
10/06/2005
3:12Bravo Hits 49 [Swiss Edition]Sony BMG
82876 70283 2
Compilatie
CD
10/06/2005
»» alles tonen

Elize   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shake30/10/2004329
Automatic (I'm Talking To You)12/03/2005817
I'm No Latino20/08/20051110
Into Your System10/06/20061512
Itsy Bitsy Spider04/11/2006546
Lovesick07/06/2008153
Hot Stuff27/09/2008116
Can't You Feel It21/03/2009652
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Control14/10/2006665
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.95 (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/03/2005 20:10
Snormobiel Beusichem
****
Eigentlich ihren zweiter richtige Song in Holland in die Top 40 (Ende März 2005). Viel sneller wie ihrer Erste Song "Shake". Knap ein Stern mehr wert finde ich...
Laatst gewijzigd: 22/03/2005 20:12
17/09/2006 19:32
dj-chris
****
Lekker dance nummer uit 2005 van deze Hollandse Dame. Haar andere nummers vind ik persoonlijk minder. Deze is leuk om eens te horen.. Ik haal toch net geen 5 sterren. De clip is helaas wat standaard zoals wel meer clips van zangeressen uit deze tijd...
14/09/2007 09:23
Mr_Blackwell
***
Never been fond of this kind of 13 by the dozen music. But if U play a party, it's one of the tunes u must play.
3 points.

MUSICBOJ
******
Lekkere zwoele plaat van "Elize"!! Jammer dat het zéér stil is rond haar momenteel!

DeejayDave
*****
Het beste van Elize. Sexy en zeer dansbaar. Dit heeft ze daarna nooit meer overtroffen... Of gaat het nog komen? We zullen het zien.

Muchana
******
Zalig nummer!

Lisa2
*****
Blijft leuk! Jammer dat het bij die ene leuke plaat gebleven is, de rest van haar vind ik nix!

welpke
*****
Great song, strong lyrics.

Eve2
****
valt wel mee

White Tiger
*****
Ook al lang geleden dat ik nog iets van elize heb gehoord! deze is in ieder geval zeer goed

Topbart
****
leuk nummer van Elize. Ten tijde van deze single wist ik niet eens dat ze Nederlande was!!

gherkin
**
Zeer matig nummer.

Mark1984
*****
Was inderdaad een goed nummer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?