Eddy Grant - I Don't Wanna Dance

Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
7" Single
Ice INT 111.106 (de)
Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
7" Single
RCA PB-4579 (nl)
Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
7" Single
Ice AZ/1 922 (fr)
Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
7" Single
Ice INT 111.106 (de)
Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
(es)
Cover Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
12" Maxi
Ice INT 126.107 (de)

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Eddy Grant
Producer:Eddy Grant
Gecoverd door:Lady Linn And Her Magnificent Seven
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/1982 (Positie 23)
Laatste week notering:22/01/1983 (Positie 31)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3688 (892 Punten)
Single Tip:13/11/1982 / Piek: 21 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 9
de  Piek: 7 / Weken: 25
at  Piek: 2 / Weken: 16
nl  Piek: 2 / Weken: 10
be  Piek: 1 / Weken: 12 (V)
se  Piek: 18 / Weken: 3
nz  Piek: 1 / Weken: 16

Tracks

1982
7" Single Ice INT 111.106 (Intercord) [de]
1982
7" Single Ice AZ/1 922 [fr]
1982
7" Single RCA PB-4579 [nl]
1982
7" Single Ice PRTA 3100 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Wanna Dance
  3:18
2.I Don't Wanna Dance (Acapella)
2:54
   
1982
12" Maxi Ice INT 126.107 (Intercord) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Wanna Dance
5:42
2.I Don't Wanna Dance (Acapella)
35:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Chart WarsRonco
RTL 2086
Compilatie
LP
1982
Die neue Hit-News [1982]K-tel
TG 1417
Compilatie
LP
1982
3:18HitpalastTeldec
6.25555 BU
Compilatie
LP
1982
3:18I Don't Wanna DanceIce
INT 111.106
Single
7" Single
1982
5:42I Don't Wanna DanceIce
INT 126.107
Single
12" Maxi
1982
»» alles tonen

Eddy Grant   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Turn To Love You25/10/1980189
Do You Feel My Love?27/12/198088
I Don't Wanna Dance20/11/1982210
Electric Avenue12/02/198387
Gimme Hope Jo'anna19/03/1988116
Harmless Piece Of Fun28/05/1988766
Electric Avenue [Ringbang Remix]23/06/2001316
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Killer On The Rampage18/12/1982452
File Under Rock07/05/1988364
Greatest Hits29/05/1999614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.48 (Reviews: 140)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 17:35
valhalla
*****
another good one from eddy
24/09/2005 14:05
Snormobiel Beusichem
*****
Seinem Besten Reggae Platte in Holland !!! Die Platte stand ingesammt 8 Wochen in die Holländische Top 40 von 1982 & 1983 !!! Eddy erreichte mit diesen Platte den Platz # 2 !!!
25/10/2006 13:45
iifar
****
4+
20/07/2007 20:55
shield
******
Super... 6+...

nirvanamusic87
****
Nice sounding song. UK#1 and Ireland#1.

Topbart
*****
wat is dit toch een lekkere reggaeplaat!!

Sincubus
****
Lekker gekke hit van Eddy! Vind dit toch echt wel een van zijn leukste plaatjes!

alleyt1989
****
pretty good. i'm surprised to see how well it did around the world. it's incredible really (for a reggae song)

gherkin
*****
Toffe plaat, ook bekend in de versie van Lady Linn.

musikmannen
*****
Nice

Patrick7781
******
goed

KVG
****
Aanstekelijke hit van Eddy Grant uit 1982.

Ostorm
*****
This is a great track from Eddy Grant, a British reggae musician who made a name for himself during the early '80s.
Laatst gewijzigd: 13/07/2013 05:58

matty d
***
3 stars

ericwyns
***
Eén van de grootste hits van Eddy Grant, maar voor mij persoonlijk behoort dit toch niet tot zijn beste nummers (een tikkeltje langdradig). Eind 1982/begin 1983 goed voor twaalf weken notering in de Vlaamse charts, waaronder twee weken helemaal bovenaan op nummer één.
3+

BeansterBarnes
*
Peaked at #21 in Australia, 1983.

Jeroen68
****
Prettig nummer van Eddy Grant

hugo1960
***
Grote hit, maar niet aan mij besteed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?