E-Life - More Days To Come

Cover E-Life - More Days To Come
Cover

Nummer

Jaar:1998
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/10/1998 (Positie 85)
Laatste week notering:20/02/1999 (Positie 81)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1542 (1309 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 20

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43TMF Hitzone 5Jive
0522892
Compilatie
CD
22/01/1999

E-Life   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Days To Come03/10/1998720
I Wonder Why03/04/1999598
In Doubt '99 (E-Life & Postmen)18/09/1999865
K.I.T.A. (Bring It On)20/04/2002366
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eleven02/10/1999404
E=MC²07/09/2002395
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/10/2006 19:24
Snormobiel Beusichem
***
▓ Matige plaat van de groep "E-Life" uit oktober 1998 !!! Net geen 4 sterren !!! Was wel een succes voor ze in de Hollandse hitlijsten overigens !!! (NL Top 40: 12 wk / # 6) !!!

super50hmtv
***
Het is wel een plaat die ik ken, maar ik wordt er niet echt warm of koud van. Vandaar de 3 sterren.

Lukasvds
*****
Het drieënhalfde lid van Postmen. Iets meer hiphop - de reggae valt hier weg - en met een fijn refreintje.

BingTheKing
***
kan er mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?