Dries Roelvink - Alleen door jou

Cover Dries Roelvink - Alleen door jou
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Bram Koning
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/08/2010 (Positie 1)
Laatste week notering:02/10/2010 (Positie 78)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7247 (578 Punten)
3FM Mega:14/08/2010 / Piek: 35 / Weken: 1
Download:14/08/2010 / Piek: 1 / Weken: 6
Radio NL:14/08/2010 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 8

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Single Top 100 - Volume 445 deel 1 [Promo]Buma
COLON 445 DEEL 1
Compilatie
CD
27/08/2010

Dries Roelvink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jij bent m'n alles18/04/1992449
Maria Magdalena26/06/1993394
Door jou ga ik leven21/05/1994314
De hele wereld mag het weten27/05/1995453
Het 538 Evers staat op vriend van de show lied17/02/2007722
Ik kom eraan (Route du soleil)14/07/2007411
Doktersroman27/10/200798
Ik wil jou19/04/2008149
Onze jongens07/06/2008314
Maria Magdalena 200829/11/20081311
Geen crisis waar Dries is15/08/20092210
Alleen door jou14/08/201018
Laat mij niet los12/03/2011178
Hé wat doe jij09/07/201189
Ik leef vandaag...03/12/2011426
Oehhh!!! roept heel oranje26/05/2012354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Door jou ga ik leven21/05/1994745
Bij schemerlicht06/05/1995794
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.22 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Dit vrolijke plaatje is officieel gelanceerd tijdens het openingsfeest "Gay Pride 2010" !!! "Dries" bracht het nummer in zijn bekende gele zwemslip !!! "Dries" zelf verwacht dat hij na 26 jaar hiermee zijn eerste # 1 in de Nederlandse hitlijsten zal gaan scoren !!! Ik betwijfel het, maar ik gun het hem wel ☺!!!

6470hans
*****
daar ben ik het helemaal mee eens.alleen de top40 zal ook deze single wel weer compleet negeren.net als die van jan keizer en annie schilder/bonnie st.claire,etc.etc.etc.
het gaat toch wel opvallen waar ze daar niet van houden.

Darwin1
***
Tja , de top 40 is helemaal een zooitje , daar komt alleen maar 538 plaatjes in te staan , die geheel ..... worden gekozen , jammer

naamloos
*
Eigenlijk o sterren. Kunnen we niet van deze gek verlost worden.

Benny Rees
******
Gefeliciteerd Dries en verdiend!
Benny Rees

gerrie81
*
Echt niet om aan te horen... eigenlijk wilde ik een 0 (nul) geven, maar dat gaat niet... :S

Madboy5000
****
Serieus de leukste plaat ooit van Dries..

Jammer dat deze man altijd afgekraakt word.
Dit liedje gaat het prima doen in de kroeg.

Richard (NL)
**
Wat een jank-nummer. Niks aan!

laxus
*
slecht nummer opzouten met die dries

RV
***
Bwaaaah... Gaat wel. Alleen jammer dat Dries Blindevink niet kan zingen. Drie sterren voor het catchy nummer.

keestelpro
******
Helemaal mijn ding dit nummer!
Chapeau Dries DIT is ****** Nederlandstalig!

beertje321
*
Waar zijn we nou toch allemaal mee bezig....het wordt steeds gekker...

willem1345
**
Leuk voor deze man dat hij op 1 staat maar het nummer is natuurlijk niks. Het lalala gehalte is groot en muzikaal nog minder dan 0.

sikko03
******
Terecht nummer 1,
alle ingredienten voor een zomerhit,

Vrolijk
Zomers
Refrein zing je zo mee naar 1 a 2 gehoord te hebben.

Gun het dries wel.... (mag ook wel na 26 jaar)

Willemijn123
*
het is toch helemaal idioot dat zo iemand met zo'n liedje op EEN binnenkomt!!!! weg ermee.

LUVSTUFF
****
Ik vind het lied geen supernummer, maar ik gun hem dit van HARTE!

DeejayDave
****
Het is absoluut idioot dat dit nummer op #1 terecht is gekomen. Die gaat de boeken in als typisch gevalletje hitlijstmanipulatie. Het nummer is niet slecht, het heeft zelfs wel iets aanstekelijks. Maar ik vond "Ik kom er aan" toch een stuk leuker.

hollandfan
******
Gewoon ****** !
Natuurlijk weten we allemaal hoe dit op 1 kan komen, maar desondanks een leuk liedje met geinige melodie, blijft hangen en daarbij gun ik het Dries van harte! PROFICIAT!

drdjrene
***
Het is niet echt mijn soort muziek, maar in de categorie kroegmuziek nog best oke... Maar nummer 1??? Jan Vis Producties schrijft op 5 augustus al op YouTube dat het nummer een week na release (releasedatum 6 augustus) op #1 ZAL binnenkomen in de Single Top 100. Tsja, ik ga niet zover als DeejayDave maar ik vind het op z'n minst vreemd...
Laatst gewijzigd: 21/08/2010 23:21

milanarnhem
******
Goed nummer en verdiende nummer 1 hit.
Wat een gedoe allemaal over een gekochte nummer 1 hit. Als dat zou kunnen zouden vele dat doen, gebeurd niet. Kan ook niet. Als Marco Borsato op 1 staat praten we toch ook niet over een gekochte nummer 1 hit....

Justintime
*
blijft gewoon verschrikkelijk

Patrick3
******
Dries vrolijk zomerplaatje.De nummer 1 enkele weken terug was hem zeker gegund.

gherkin
*
Maar een zwak nummer.

Rootje
*
Welke idioten geven deze tobber meer dan een ster.
Dries Roelvink. De naam is inmiddels synoniem met van alles proberen, maar er steeds mee floppen... staat nog steeds na 20 jaar aanmodderen op te treden in partytenten met 30 man...
Dries, alleen door jou is de nr 1 positie behaald, makkelijk he plaatjes opkopen?
Laatst gewijzigd: 19/04/2016 16:48
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?