Dotan - 7 Layers

Cover Dotan - 7 Layers
CD
EMI 377 827-6 (be,nl)
Cover Dotan - 7 Layers
CD Special Edition
Universal 471 188-7

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/2014 (Positie 2)
Laatste week notering:12/08/2017 (Positie 95)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:169
Positie aller tijden:10 (11542 Punten)
Combialbum:08/02/2014 / Piek: 2 / Weken: 149
In de landen:
de  Piek: 21 / Weken: 2
nl  Piek: 1 / Weken: 169
be  Piek: 7 / Weken: 104 (V)
  Piek: 43 / Weken: 41 (W)

Tracks

29/08/2014
CD EMI 377 827-6 (UMG) [be,nl] / EAN 0602537782765
29/08/2014
Digital EMI 3767397 (UMG) / EAN 0602537673971
30/01/2015
CD Universal 060254707933 (UMG) / EAN 0602547079336
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let The River In
  3:08
2.Fall
  4:11
3.Hungry
  3:29
4.Hush
  4:29
5.7 Layers
  3:35
6.Home
  4:28
7.Tonight (Interlude)
  1:10
8.Home II
  5:31
9.Swim To You
  3:11
10.It Gets Better
  3:51
11.Waves
  4:15
12.Ghost
  4:02
   
24/11/2014
Special Edition - CD Universal 471 188-7 (UMG) / EAN 0602547118875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let The River In
  3:08
2.Fall
  4:11
3.Hungry
  3:29
4.Hush
  4:29
5.7 Layers
  3:35
6.Home
  4:28
7.Tonight (Interlude)
  1:10
8.Home II
  5:31
9.Swim To You
  3:11
10.It Gets Better
  3:51
11.Waves
  4:15
12.Ghost
  4:02
Bonus
13.Tonight
  3:55
14.Home III
  2:58
15.Fall (Living Room Session)
  3:43
16.Hungry (Living Room Session)
  3:20
17.Home (Live)
  5:14
   

Dotan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town19/03/20112010
Where We Belong24/09/2011902
Fall15/03/20145214
Home03/05/2014364
Hungry28/02/20152433
Let The River In10/10/20155313
Shadow Wind13/08/2016881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Parade21/05/2011552
7 Layers08/02/20141169
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Sebastiaanmember
****
Aardig album. De hoogvlieger is het erg mooie 'Home'.

Patrick3
*****
Heel fijn album

gherkin
*****
Geslaagd album.

Rootje
*****
Een goed voorbeeld dat kwaliteit vanzelf komt bovendrijven.
Deed zijn eerste album vrij weinig, dit album is een giga succes.
Home is een klassieker in wording.
EEn album vol degelijke songs die de tand des tijds zullen doorstaan.
Prima album.
Laatst gewijzigd: 03/03/2016 23:57

ria.kl
******
GEWELDIG!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?