Doris D And The Pins - Starting At The End

Cover Doris D And The Pins - Starting At The End
7" Single
Utopia 814 963-7
Cover Doris D And The Pins - Starting At The End
Cover

Charts

Binnenkomst:17/12/1983 (Positie 49)
Laatste week notering:28/01/1984 (Positie 41)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:15031 (222 Punten)
Single Tip:10/12/1983 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 4

Tracks

1983
7" Single Utopia 814 963-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Starting At The End
  4:05
2.If Only
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Starting At The EndUtopia
814 963-7
Single
7" Single
1983
4:02Starting At The EndUtopia
818 355-1
Album
LP
1984

Doris D And The Pins   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shine Up06/12/1980218
Dance On09/05/1981212
The Marvellous Marionettes19/09/19811010
Jamaica24/04/1982167
Who Cares27/11/1982422
Girlfriend16/04/1983441
Starting At The End17/12/1983414
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doris D And The Pins31/10/19811810
Aerobic Dancing With Doris D (Doris D)30/04/1983810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/08/2007 17:01
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Vlotte en leuke plaat van "Doris D" en haar 4 nieuwe Britse Pins uit begin januari 1984 !!! Helaas werd het voor "Debbie Jenner" en haar meiden geen groot succes in de Hollandse hitlijsten !!! Toch nog net 5 sterren van mij !!! (NL Top 40: 4 wk / # 29) !!!
21/02/2008 20:34
Richard (NL)
***
Voor mij hoefde het niet meer, de sfeer was helemaal weg. Elke single die ze uitbrachten werd steeds minder hitgevoeliger.

Bearcat
*****
Toch wel een leuke track
De grote hits waren echter voorbij

Jeroen68
**
Klinkt als een slappe Dolly Dots albumtrack
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?