Doop - Doop

Cover Doop - Doop
CD-Maxi
Dance Street DST 1200-8 (de)
Cover Doop - Doop
CD-Maxi
Dance Street DST 1200R-8 (de)
Cover Doop - Doop
7" Single
Citybeat CBE 774 (uk)

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Peter Garnefski
Frederik Ferry Ridderhof
Producer:Peter Garnefski
Frederik Ferry Ridderhof
Gecoverd door:Doop (Doop (Remix))
Looney Tunez vs. Doop (Doop 2007)
Looney Tunez vs. Doop (Doop 2006)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/01/1994 (Positie 35)
Laatste week notering:05/03/1994 (Positie 33)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9011 (473 Punten)
Single Tip:15/01/1994 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 23
de  Piek: 6 / Weken: 17
at  Piek: 16 / Weken: 9
fr  Piek: 13 / Weken: 22
nl  Piek: 11 / Weken: 6
be  Piek: 24 / Weken: 13 (V)
au  Piek: 5 / Weken: 13

Tracks

07/02/1994
CD-Maxi Dance Street DST 1200-8 (ZYX) [de] / EAN 0090204117727
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doop (Sidney Berlin's Ragtime Band)
  3:08
2.Doop (Jean Lejeux et son orchestre)
3:26
3.Doop (Urge 2 Merge)
3:33
4.Doop (Sidney Berlin's Ragtime Band [Extended Version])
5:28
5.Doop (Jean Lejeux et son orchestre [Extended Version])
7:18
   
14/03/1994
The Continental & UK Remixes - CD-Maxi Dance Street DST 1200R-8 (ZYX) [de] / EAN 0090204200429
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doop (Doop Dub)
5:38
2.Doop (Capricorn Remix)
6:55
3.Doop (Ferry & Garnefski Remix)
7:20
4.Doop (Mother Remix)
7:17
5.Doop (Judge Jules & Michael Skins Remix)
6:06
6.Doop (Urge 2 Merge)
5:31
7.Yabadabadoop!
8:13
   
1994
7" Single Citybeat CBE 774 [uk] / EAN 5012093477473
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doop (Urge 2 Merge Radio Mix)
3:33
2.Doop (Jean Lejeux Radio Mix)
3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Mother Remix6:42Dance Max 13EastWest
9548-31909-2
Compilatie
CD
1993
Sidney Berlin's Ragtime Band3:08DoopDance Street
DST 1200-8
Single
CD-Maxi
07/02/1994
Jean Lejeux et son orchestre3:26DoopDance Street
DST 1200-8
Single
CD-Maxi
07/02/1994
Urge 2 Merge3:33DoopDance Street
DST 1200-8
Single
CD-Maxi
07/02/1994
Sidney Berlin's Ragtime Band [Extended Version]5:28DoopDance Street
DST 1200-8
Single
CD-Maxi
07/02/1994
»» alles tonen

Doop   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doop29/01/1994116
Doop (Remix)09/04/1994139
Huckleberry Jam10/12/1994226
Ridin'20/04/1996168
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Circus Doop08/04/1995745
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.52 (Reviews: 141)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/12/2004 05:16
Richard (NL)
*****
Funny song, back to the 20's
31/07/2006 18:45
Snormobiel Beusichem
****
▓ Zeer eenvoudige "instrumentale" plaat uit januari 1994, met het constant "gedududududulu" er doorheen geneuriet !!! De muziek van de jaren 50 gemixt met de jaren 90 lijkt het wel !!! Apart, maar gedurfd !!! Het werd toch een kleine "Hit" voor ze in Nederland !!! Krap 4 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 11) !!!

In april 1994 kwam er een remix uitvoering uit die eigenlijk apart de Nederlandse Top 40 haalde !!! (NL Top 40: 6 wk / # 17) !!!
Laatst gewijzigd: 31/07/2006 20:22
11/08/2006 03:42
dj-chris
*****
Een Grappige plaat van dit Nederlandse project "Doop". Ze hebben nog meer platen uitgebracht maar dit was hun grootste hit. Haalde in GB de nummer #1 positie!!! Grappige clip ook met die jare 60 stijl, die poedels en die clown
18/12/2006 09:37
iifar
****
4+, mulle sobib küll.
16/03/2008 08:13
BeansterBarnes
*
What was the point of this pain stakingly annyoying song?

nirvanamusic87
**
Irritating. UK#1 and Ireland#2.

Hijinx
**
Umm, not the most conventional chart hit ever.

Topbart
****
ik vind dit een leuke, vrolijke plaat met een aantrekkelijke melodie

antonnalan
**
Absolutely stupid and silly but it's really funny that this was even popular. I think it's quite clever actually but it doesn't deserve more than a 2.

zxcvcxz
**
strangely its not unbearable.

bluezombie
***
Kind of amusing and not horrible.

irelander
*
For something I hate so much, I see how people can like it.
Laatst gewijzigd: 25/10/2012 01:32

Chemmical
***
Lol, I've certainly heard worse and it's quite enjoyable if I hear it once or twice a year.

BillyBrett
****
A guilty pleasure of mine. This is the way a good novelty song should be. Annoyingly catchy with a masterpiece of an earworm. While it is very easy to get sick of it, especially during its chart run, its quite nice to hear it every now and then. Always capable of transporting me back to the awesomeness of the 90s charts. This group ended up changing their sound and renamed themselves Hocus Pocus.
Laatst gewijzigd: 16/07/2011 13:48

wlv262
***
Dance version of the Charleston - so much fun, only takes the opening seconds to bring back the memories.

savagegrant
*****
Loved it when it came out. Still love it now.

TravD
**
Hmmmm....If you listen to this once in a way, it is okay, but too many times, then it is annoying

matty d
*
1 star

LIFTER500
***
LOL.
At least it's an instrumental with no awful vocals but nothing special either.

Zacco333
****
I like this and find it cool. But it makes me think of "We No Speak Americano" which is really not a good thing.

HeadInAMuse
***
Lol British People
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?