Don Johnson - Tell It Like It Is

Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
7" Single
Epic 654976 7 (nl,uk)
12" Maxi
Epic EPC 654976 6 (nl)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
7" Single
Epic 654976 7 (uk)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
3" CD-Single
Epic 654976 3 (eu)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
CD-Single
Epic 654976 2 (uk)

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:George Davis
Lee Diamond
Producer:Keith Diamond
Coverversie van:Aaron Neville - Tell It Like It Is
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/06/1989 (Positie 90)
Laatste week notering:23/09/1989 (Positie 90)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3198 (976 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 15
de  Piek: 2 / Weken: 22
at  Piek: 13 / Weken: 12
fr  Piek: 6 / Weken: 16
nl  Piek: 6 / Weken: 14
be  Piek: 2 / Weken: 16 (V)

Tracks

06/1989
7" Single Epic 654976 7 [nl,uk] / EAN 5099765497670
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
   
1989
3" CD-Single Epic 654976 3 [eu] / EAN 5099765497632
1989
12" Maxi Epic EPC 654976 6 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
3.Heartbeat
  4:20
   
1989
CD-Single Epic 654976 2 [uk] / EAN 5099765497625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
3.Heartbeat
  4:20
4.Heartache Away
  4:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Tell It Like It IsEpic
654976 7
Single
7" Single
06/1989
4:30KuschelRock 3Columbia
465948 2
Compilatie
CD
11/10/1989
4:25Boulevard des hits volume 9CBS
466132 1
Compilatie
LP
1989
4:30Die neue JackPop - "Full House" mit Hits aus '89CBS
466044 2
Compilatie
CD
1989
Die Stars und Hits des Jahres '89SOR
65 420 2
Compilatie
CD
1989
»» alles tonen

Don Johnson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heartbeat04/10/19861012
Heartache Away17/01/19872511
Voice On A Hotline25/07/1987597
Till I Loved You (Barbra Streisand & Don Johnson)12/11/1988413
Tell It Like It Is24/06/1989614
Other People's Lives30/09/1989537
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heartbeat11/10/19862034
Let It Roll15/07/19891916
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.61 (Reviews: 104)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 13:12
valhalla
**
his acting is a little bit better
23/01/2006 19:33
Snormobiel Beusichem
**
Viel, zu viel, zu viel, zu viel langweilig !!! Diese Platte von Mr. Miami Vice war trotzdem ein Hit in Holland, Juli 1989 !!! Die Platte stand 10 Wochen (Platz # 6) in die Holländische Top 40 !!! Zu lang !!!
05/08/2006 16:06
Richard (NL)
***
Only 3*.

eddie4067
*****
Goede Plaat van Don Johnson..Leuk om weer eens te horen

ericwyns
****
Sfeervol, romantisch nummer van Don Johnson uit 1989. Vocaal vind ik Don niet al te sterk, maar de song straalt wel een aparte sfeer uit.
Laatst gewijzigd: 20/10/2012 20:49

naamloos
*
Het origineel van Aaron Neville is zo mooi en dit zo slecht. Als acteur mogelijk beter geschikt maar niet als zanger.

Topbart
**
Don Johnson had zich hier beter niet aan kunnen wagen. Het wordt te langdradig aan het eind

Brommermuis
****
Niet zo geweldig, een 4 voor mij

Patrick7781
**
weniger.

heidebeer58
****
goed

BingTheKing
***
wat is dat toch dat film/soapacteurs zo nodig moeten zingen, schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen, een 3

oldhits70s80s
***
Don't like this one.

Johanreviews
****
Deze jaren '80-cover van "Tell it like it is" is helemaal zo kwaad niet ... Met die saxofoon erbij zelfs vrij sfeervol. Heb altijd het idee gehad dat Don Johnson als zanger wat een eendagsvlieg was, maar dat blijkt toch niet helemaal de waarheid ... 4+.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?