Don Johnson - Tell It Like It Is

Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
7" Single
Epic 654976 7 (nl,uk)
12" Maxi
Epic EPC 654976 6 (nl)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
7" Single
Epic 654976 7 (uk)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
3" CD-Single
Epic 654976 3 (eu)
Cover Don Johnson - Tell It Like It Is
CD-Single
Epic 654976 2 (uk)

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:George Davis
Lee Diamond
Producer:Keith Diamond
Coverversie van:Aaron Neville - Tell It Like It Is
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/06/1989 (Positie 90)
Laatste week notering:23/09/1989 (Positie 90)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3124 (976 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 15
de  Piek: 2 / Weken: 22
at  Piek: 13 / Weken: 12
fr  Piek: 6 / Weken: 16
nl  Piek: 6 / Weken: 14
be  Piek: 2 / Weken: 16 (V)

Tracks

06/1989
7" Single Epic 654976 7 [nl,uk] / EAN 5099765497670
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
   
1989
3" CD-Single Epic 654976 3 [eu] / EAN 5099765497632
1989
12" Maxi Epic EPC 654976 6 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
3.Heartbeat
  4:20
   
1989
CD-Single Epic 654976 2 [uk] / EAN 5099765497625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tell It Like It Is
  4:30
2.Angel City
4:22
3.Heartbeat
  4:20
4.Heartache Away
  4:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Tell It Like It IsEpic
654976 7
Single
7" Single
06/1989
4:30KuschelRock 3Columbia
465948 2
Compilatie
CD
11/10/1989
4:25Boulevard des hits volume 9CBS
466132 1
Compilatie
LP
1989
4:30Die neue JackPop - "Full House" mit Hits aus '89CBS
466044 2
Compilatie
CD
1989
Die Stars und Hits des Jahres '89SOR
65 420 2
Compilatie
CD
1989
»» alles tonen

Don Johnson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heartbeat04/10/19861012
Heartache Away17/01/19872511
Voice On A Hotline25/07/1987597
Till I Loved You (Barbra Streisand & Don Johnson)12/11/1988413
Tell It Like It Is24/06/1989614
Other People's Lives30/09/1989537
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heartbeat11/10/19862034
Let It Roll15/07/19891916
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.59 (Reviews: 101)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 13:12
valhalla
**
his acting is a little bit better
23/01/2006 19:33
Snormobiel Beusichem
**
Viel, zu viel, zu viel, zu viel langweilig !!! Diese Platte von Mr. Miami Vice war trotzdem ein Hit in Holland, Juli 1989 !!! Die Platte stand 10 Wochen (Platz # 6) in die Holländische Top 40 !!! Zu lang !!!
05/08/2006 16:06
Richard (NL)
***
Only 3*.

eddie4067
*****
Goede Plaat van Don Johnson..Leuk om weer eens te horen

ericwyns
****
Sfeervol, romantisch nummer van Don Johnson uit 1989. Vocaal vind ik Don niet al te sterk, maar de song straalt wel een aparte sfeer uit.
Laatst gewijzigd: 20/10/2012 20:49

naamloos
*
Het origineel van Aaron Neville is zo mooi en dit zo slecht. Als acteur mogelijk beter geschikt maar niet als zanger.

Topbart
**
Don Johnson had zich hier beter niet aan kunnen wagen. Het wordt te langdradig aan het eind

Brommermuis
****
Niet zo geweldig, een 4 voor mij

Patrick7781
**
weniger.

heidebeer58
****
goed

BingTheKing
***
wat is dat toch dat film/soapacteurs zo nodig moeten zingen, schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen, een 3

oldhits70s80s
***
Don't like this one.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?