Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie - Alles gaat voorbij

Cover Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie - Alles gaat voorbij
Cover

Charts

Binnenkomst:11/08/2012 (Positie 21)
Laatste week notering:18/08/2012 (Positie 98)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19505 (83 Punten)
Download:11/08/2012 / Piek: 21 / Weken: 1
Radio NL:18/08/2012 / Piek: 21 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:15Hitzone 63USM
533 984-4
Compilatie
CD
07/09/2012
3:14Versies / Limmen TapesTop Notch
TN1210CD / 3714079
Album
CD
14/09/2012

Doe Maar   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)30/05/1981926
Doris Day27/03/1982910
Is dit alles19/06/198279
De bom30/10/1982117
Pa05/03/1983110
1 nacht alleen11/06/198367
Macho11/02/198455
Smoorverliefd17/08/1991675
Watje08/04/2000910
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)08/04/2000195
Bij elkaar16/09/2000732
Pa (Live in Ahoy)11/11/2000944
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)22/09/2012519
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skunk11/07/1981158
Doris Day en andere stukken27/03/1982261
4us26/03/1983125
Lijf aan lijf12/11/1983811
5 jaar - Het complete overzicht05/05/1984203
De beste van Doe Maar11/06/1988663
De beste01/06/1991351
Het complete hitoverzicht29/10/1994538
Alles04/12/1999538
Klaar22/04/2000123
Hees van Ahoy18/11/2000109
Écht alles10/02/20071224
De singles28/06/2008914
De doos van Doe Maar22/09/2012256
Versies / Limmen Tapes (Doe Maar e.a.)22/09/2012913
Symphonica in rosso08/12/2012119
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hees van Ahoy [DVD]09/12/2000216
Symphonica in rosso [DVD]08/12/2012238
 

Postmen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cocktail11/07/19981315
U Wait24/10/19983710
Renaissance (Postmen feat. Dignity)20/02/19992710
Crisis22/05/1999387
In Doubt '99 (E-Life & Postmen)18/09/1999865
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Victim09/12/2000545
The Morning After (PostMen)10/03/2001695
Long Time14/06/2003404
Downhill (PostMan feat. Anouk)20/05/20061810
You Make Me Feel (Postman)26/08/2006468
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Documents (PostMen)31/10/19981655
Revival (PostMen)24/02/20011913
Era (PostMen)28/06/2003595
Green (Postman)17/06/20061514
Postman (Postman)19/09/2009293
Apples & Oranges (Postman)19/11/2011971
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172240
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/201815
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.7 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
***
Ik ben er niet helemaal weg van. 3+

naamloos
*
Gelukkig gaat deze plaat ook weer voorbij. 1 ster voor de moeite van het maken.

gherkin
*
Maar een zwak plaatje.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Voorman "Remon Stotijn" ("Postman") produceerde alvast een nieuwe coverversie van "Doe Maar": "Alles gaat voorbij", begin augustus 2012 !!! Met een hoofdrol voor "Postmen" zanger "Michael Parkinson" en rapper "Kraantje Pappie" !!! Voorloper voor "Symphonica in Rosso" ☺!!!

RV
***
Ik ben hier ook niet bepaald kapot van. Doe Maar heeft betere platen, al moet ik zeggen dat ik niet bepaald fan ben van hun muziek...

Supersok
**
nee, toch maar niet. Best slecht gerapt ook door Kraantje.

Hitfreak
****
ga naar arnhem om ze live te zien

DeejayDave
***
Zoethoudertje in aanloop naar de Symphonica-concerten. Ben niet heel erg onder de indruk. Laat Doe Maar het zelf maar opknappen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?