Dirk Meeldijk - Jou herken ik met gesloten ogen

Cover Dirk Meeldijk - Jou herken ik met gesloten ogen
Cover

Nummer

Jaar:2013
Coverversie van:Bata Illic - Mit verbundenen Augen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/07/2013 (Positie 99)
Laatste week notering:06/07/2013 (Positie 99)
Piekpositie:99 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24119 (2 Punten)
Radio NL:22/06/2013 / Piek: 16 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 99 / Weken: 1

Dirk Meeldijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik hou van het leven10/11/2007687
't Is voorbij08/03/2008356
Ik hou van het leven! (Goldfinger Remix)07/03/2009289
Ik hou van jou01/08/2009408
Adieu adieu27/02/20101610
Jouw accordeon19/06/20102510
Het hoeft niet meer van mij19/11/2011655
Jou herken ik met gesloten ogen06/07/2013991
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In concert [DVD]07/08/2010186
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Ja, "Dirk" het origineel komt uit 1968 van "Bata Illic", jammer dat wij dat moeten zeggen en jezelf je mond houdt en ons doet lijken dat het een nieuwtje is !!! Een tegenvaller dus, maar van fouten maken leert men, slapen doen we 's nachts ☺!!!

RV
***
Matige smartlap, wat sowieso beter is dan de gemiddelde plaat van Dirk Meeldijk. Dus dat is al een hele verbetering, hahaha.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?