Dingetje - Kaplaarzen (De rubberen laarzen)

Cover Dingetje - Kaplaarzen (De rubberen laarzen)
CD-Maxi
Polydor / 865 723-2
Cover Dingetje - Kaplaarzen (De rubberen laarzen)
7" Single
Polydor 865 722-7 (nl)

Charts

Binnenkomst:14/03/1992 (Positie 100)
Laatste week notering:20/06/1992 (Positie 99)
Piekpositie:3 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2997 (1000 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 15

Tracks

1992
CD-Maxi Polydor 865 723-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kaplaarzen (De rubberen laarzen)
4:04
2.Van rubber (Instrumental with Vocals)
4:25
3.Van rubber
3:13
   
1992
7" Single Polydor 865 722-7 [nl] / EAN 0042286572277
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kaplaarzen (De rubberen laarzen)
4:04
2.Van rubber
4:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04Kaplaarzen (De rubberen laarzen)Polydor
865 723-2
Single
CD-Maxi
1992
4:04Kaplaarzen (De rubberen laarzen)Polydor
865 722-7
Single
7" Single
1992

Dingetje   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ga weg Leen...10/09/197794
Dit is de zender van Illegale Joop22/03/1980176
Houtochdiekop14/03/198158
Ik wil voor mijn verjaardag een Dolly Dot06/02/1982225
Het drinklied15/01/1983384
Kaplaarzen (De rubberen laarzen)14/03/1992315
Praat geen poep19/02/1994235
Sambal bij? (op en neer)23/05/19983011
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rubber, gevulde koeken en zwaailichten16/05/1992645
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.11 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/07/2005 14:48
Richard (NL)
****
Good and funny song.
13/06/2006 15:07
Snormobiel Beusichem
****
▓ Dat je met een leuke en grappige plaat een "Hit" kan scoren bewees "Dingetje" eind maart 1992 !!! De plaat slaat nergens op, maar toch blijf je luisteren !!! Ik vind hem dan ook nog 4 sterren waard !!! De plaat bleef 9 weken (# 3) in de Nederlandse Top 40 en begon toen een beetje te vervelen !!!

Topbart
****
Ik vond deze parodie op "De rode schoentjes" veel en veel leuker!!!!!

Patrick3
*
Een vervelend nummer.

Patrick7781
***
Destijds erg geinig nu wat minder.

BingTheKing
**
flauwe bedoeling
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?