Def Rhymz - Schudden

Cover Def Rhymz - Schudden
Cover

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Menno Koning
Dennis Bouman
Producer:Menno Koning
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/02/2001 (Positie 3)
Laatste week notering:14/07/2001 (Positie 71)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:529 (1970 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 24

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43TMF Hitzone 14Jive
9240802
Compilatie
CD
06/04/2001
3:43Het beste uit de Top 500 van het foute uur (2014)USM
5351381
Compilatie
CD
30/05/2014

Def Rhymz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doekoe06/11/1999219
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Ziek22/04/2000386
Puf04/11/2000644
Schudden03/02/2001124
Ze zitten me achterna (Def Rhymz feat. Lloyd)28/04/20013016
Weekend23/02/20023510
Ik ben niet te stoppe13/07/2002914
Groetjes aan mijn exen en groetjes aan mijn aankomende ex (Kids Adventure feat. Def Rhymz)23/08/2003652
Habibti (Mijn schatje) (Def Rhymz feat. Lil' Cute, Ragga P, Sat-R-Day & Lapache)22/05/2004227
Doe het (K-Liber feat. Def Rhymz)14/05/2005326
10 Miljoen27/08/2005593
Slippers (Def Rhymz feat. DJ Kicken)02/08/2008247
Fiësta Holanda (Oy Oy Oy) (Dennis Bax & Def Rhymz)23/07/2011741
Achter het raam (Ringo & Def Rhymz)19/01/2013761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De goeiste17/06/20005611
De allergoeiste07/04/20012621
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/12/2006 14:47
Snormobiel Beusichem
***
▓ De videoclip bij "Schudden", het tweede nummer van de single "Puf", staat in januari en februari 2001 wekenlang op 1 in de playlist van clipzender "The Box" !!! De in 1970 geboren Surinaamse Rotterdammer "Dennis Bouman" rapt zowel in het Nederlands als in het Engels !!! "De CD-Single: "Puf" & "Schudden" (dubbele A-kant) behaalde in februari 2001 de eerste plaats van de Nederlandse Top 40 !!! Persoonlijk geen liefhebber van mij en allebei 3 sterren waard !!! (NL Top 40: 16 wk / # 1) !!!
Laatst gewijzigd: 07/02/2007 15:39

DeejayDave
*****
"Zak maar lekker door... WHAAAAA!". Def Rhymz gaat los op de beat van Jean's "Love come home". Doet het nog steeds goed in de clubs.

Topbart
**
4 sterren voor de leuke muziek

1 ster voor het allerbelabberdst slechtste rap aller tijden van Def Rhymz. Werkelijk waardeloos en puberachtig.

Supersok
*
walgelijk slecht wat mij betreft. heeft niks met muziek maken te maken.

gherkin
*
Vreselijk slecht. Die ene ster is van moeten, van mij had hij ook gewoon 0 mogen krijgen.

Richard (NL)
*
Wat een herrie, meer geschreeuw dan...

Rootje
**
Entertainend. Maar geen muzikaal hoogstandje natuurlijk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?