Def Rhymz - Ik ben niet te stoppe

Cover Def Rhymz - Ik ben niet te stoppe
Cover

Nummer

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/07/2002 (Positie 47)
Laatste week notering:12/10/2002 (Positie 61)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2500 (1090 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Hitzone 21BMG
74321 966172
Compilatie
CD
01/11/2002

Def Rhymz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doekoe06/11/1999219
De bom (Postmen & Def Rhymz)25/12/1999214
Ziek22/04/2000386
Puf04/11/2000644
Schudden03/02/2001124
Ze zitten me achterna (Def Rhymz feat. Lloyd)28/04/20013016
Weekend23/02/20023510
Ik ben niet te stoppe13/07/2002914
Groetjes aan mijn exen en groetjes aan mijn aankomende ex (Kids Adventure feat. Def Rhymz)23/08/2003652
Habibti (Mijn schatje) (Def Rhymz feat. Lil' Cute, Ragga P, Sat-R-Day & Lapache)22/05/2004227
Doe het (K-Liber feat. Def Rhymz)14/05/2005326
10 Miljoen27/08/2005593
Slippers (Def Rhymz feat. DJ Kicken)02/08/2008247
Fiësta Holanda (Oy Oy Oy) (Dennis Bax & Def Rhymz)23/07/2011741
Achter het raam (Ringo & Def Rhymz)19/01/2013761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De goeiste17/06/20005611
De allergoeiste07/04/20012621
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?