Dave Edmunds - Slipping Away

Cover Dave Edmunds - Slipping Away
7" Single
Arista/105 274

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Jeff Lynne
Producer:Jeff Lynne
Dave Edmunds
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/04/1983 (Positie 47)
Laatste week notering:23/04/1983 (Positie 48)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:18572 (107 Punten)
Single Tip:09/04/1983 / Piek: 0 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 2
be  Piek: 35 / Weken: 1 (V)

Tracks

1983
7" Single Arista 105 274
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slipping Away
4:20
2.Don't Call Me Tonight
2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21InformationArista
205 348
Album
LP
22/04/1983
4:20Slipping AwayArista
105 274
Single
7" Single
1983
4:22ChroniclesConnoisseur Collection
VSOP CD 209
Album
CD
1994

Dave Edmunds   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Knocking19/12/1970410
Born To Be With You18/08/197326
Here Comes The Weekend06/11/1976282
Girls Talk21/07/1979248
Slipping Away16/04/1983472
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.32 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

naamloos
***
Herkenbare sound van Jeff Lynne. Plaat kwam niet verder dan de Tipparade.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eigenlijk een ondergewaardeerd, goed, vier plaatje uit maart 1983 (Holland) door de nu inmiddels 69 jarige rockgitarist, zanger en producer uit Wales: "Dave Edmunds" !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 2) ☺!!!

Jeroen68
****
Lekker rocknummer van Dave Edmunds, wat weer een behoorlijke ELO-feel heeft (wat gezien de betrokkenheid van Jeff Lynne natuurlijk ook niet gek is).
Laatst gewijzigd: 27/07/2016 19:39

DaveNT
**
Slips away from my interest, but some of the Electric Light Orchestra synth influences are a nice touch. Not cohesive overall. 2.5*
#39 peak USA, 1983.
⌜ᴰᴬ⌝ Ꮲk.⌠DNC⌡
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?