DJ Jurgen - Better Off Alone

Cover DJ Jurgen - Better Off Alone
CD-Maxi
Violent VIO 1118
Cover DJ Jurgen - Better Off Alone
CD-Single
Violent VIO 1117

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Danski
DJ Delmundo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/1999 (Positie 56)
Laatste week notering:14/08/1999 (Positie 89)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1097 (1500 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 21
be  Piek: 14 / Weken: 13 (V)
  Piek: 30 / Weken: 9 (W)

Tracks

1999
CD-Single Violent VIO 1117 / EAN 5013705802928
Toon detailsAlles beluisteren
1.Better Off Alone (Hitradio Mix)
  3:36
2.Better Off Alone (Clubmix)
  6:50
   
1999
CD-Maxi Violent VIO 1118
Toon detailsAlles beluisteren
1.Better Off Alone (Radio Edit)
  
2.Better Off Alone (Vocal Clubmix)
3.Better Off Alone (Signum RMX)
4.Better Off Alone (Pronti & Kalmani Vocal RMX)
5.Better Off Alone (Pronti & Kalmani Club Dub)
6.Better Off Alone (Mark van Dale with Enrico RMX)
   
1999
12" Maxi Violent VIO 1116
Toon detailsAlles beluisteren
1.Better Off Alone (Vocal Mix)
2.Better Off Alone (Club Dub)
   
1999
12" Maxi Violent 0523426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Better Off Alone (Signum Remix)
2.Better Off Alone (Pronti & Kalmani Remix)
3.Better Off Alone (Pronti & Kalmani Club-Dub)
4.Better Off Alone (Mark Van Dale With Enrico Remix)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35TMF Hitzone 6BMG
74321 661082
Compilatie
CD
07/05/1999
3:36Now That's What I Call Music! 1999 [The Millennium Series]Virgin
NOWMIL-1999 / 5231642
Compilatie
CD
04/10/1999
3:32Hit Connection - Best Of 1999Universal
545.585-2
Compilatie
CD
03/12/1999
Hitradio Mix3:36Better Off AloneViolent
VIO 1117
Single
CD-Single
1999
Vocal MixBetter Off AloneViolent
VIO 1116
Single
12" Maxi
1999
»» alles tonen

DJ Jurgen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Better Off Alone27/03/1999821
Higher & Higher11/03/2000916
One Step Away25/05/2002436
A Higher Love14/06/20082510
Crazy Sexy Cool10/10/2009981
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mixed & Compiled30/10/199947
Mixed & Compiled Part II18/03/2000310
Vol. 311/11/2000153
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/10/2006 15:07
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Lekkere en goede dansplaat van "DJ Jurgen" uit eind maart 1999 !!! Klinkt vandaag de dag, oktober 2006, nog geen eens verkeerd !!! Vandaar ook nog steeds mijn 5 sterren voor "Better Off Alone" !!! Werd ook een grote "Hit" voor hem in Holland !!! (NL Top 40: 15 wk / # 9) !!!

MUSICBOJ
******
Zeer goeie dansbare plaat!! Dik 6 sterren!!

DeejayDave
****
Prima dancesingle van Dj Jurgen. Werd een redelijk groot succes in de hitlijsten van 1999.

gerrie81
*****
Heel lekker nummer!

super50hmtv
*****
Deze plaat kan ik tot op heden nog steeds bekoren en aanhoren, gewoon een goeie ouwe danceklapper!!

Topbart
***
in die tijd zat mijn relatie behoorlijk in een dip en als ik dan dit nummer hoorde, raakte ik geirriteerd. Om die reden kan ik dit nummer niet echt uitstaan

gherkin
****
Zeer goede plaat.

naamloos
**
Niet mijn ding.

LLonden
******
Nog steeds een lekker nummer!
Laatst gewijzigd: 12/04/2014 14:32

Patrick7781
**
zwak

BingTheKing
****
prima dancetrack

muzieklover
*****
Klassieker.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?