D12 - My Band

Cover D12 - My Band
Cover
Cover D12 - My Band
CD-Single
Shady / Aftermath / Interscope 9862334 (au)

Charts

Binnenkomst:17/04/2004 (Positie 19)
Laatste week notering:17/07/2004 (Positie 86)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2480 (1090 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 20
de  Piek: 2 / Weken: 15
at  Piek: 4 / Weken: 16
fr  Piek: 23 / Weken: 18
nl  Piek: 2 / Weken: 14
be  Piek: 9 / Weken: 14 (V)
  Piek: 15 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 13
fi  Piek: 16 / Weken: 1
no  Piek: 1 / Weken: 14
dk  Piek: 3 / Weken: 11
it  Piek: 12 / Weken: 16
au  Piek: 1 / Weken: 13
nz  Piek: 1 / Weken: 18

Tracks

06/04/2004
CD-Single Shady / Aftermath / Interscope 9862334 (UMG) [au] / EAN 0602498623343
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Band
  4:59
2.BNU
4:44
   
12/04/2004
CD-Maxi Shady / Aftermath / Interscope 986 233-3 (UMG) / EAN 0602498623336
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Band
  5:50
2.BNU
4:44
3.My Band (Instrumental)
5:03
Extras:
My Band (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:59My BandShady / Aftermath / Interscope
9862334
Single
CD-Single
06/04/2004
5:50My BandShady / Aftermath / Interscope
986 233-3
Single
CD-Maxi
12/04/2004
Instrumental5:03My BandShady / Aftermath / Interscope
986 233-3
Single
CD-Maxi
12/04/2004
4:59D12 WorldShady / Aftermath / Interscope
06024 9862162
Album
CD
23/04/2004
4:59D12 WorldShady / Aftermath / Interscope
06024 98621999
Album
LP
26/04/2004
»» alles tonen

D12   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shit On You17/02/2001812
Purple Pills21/07/2001811
Fight Music17/11/2001349
My Band17/04/2004214
How Come17/07/2004915
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Devils Night23/06/2001522
D12 World08/05/2004922
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38 (Reviews: 151)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/04/2004 20:01
zadranin
**
I'm tired of this songs......
13/08/2004 15:04
lipinska
****
not bad but not my kind of music

Snormobiel Beusichem
*
▒ Verschrikkelijk slecht !!! Heb ik altijd een vreselijke plaat gevonden, lente 2004 !!! (NL Top 40: 11 wk / # 2) ☺!!!

nirvanamusic87
***
Ok nothing amazing though and not that funny. UK#2 and Ireland#2.

irelander
****
Ok.

BeansterBarnes
******
Still love this track!
Laatst gewijzigd: 28/06/2011 14:23

Chris A
****
cool song.
Laatst gewijzigd: 17/01/2012 03:36

Hijinx
****
I found this pretty cool back in its day.

bluezombie
****
Cool song.

Topbart
*
zeer goedkoop, heb er nooit wat aan gevonden.

alleyt1989
*
one of the worst #1's of 2004

DaveNT
*****
Funny track and clip. It was hard to work out where this song was heading by the 'salsa' bit. Worthy #1.

wefoundove
****
fun and good

matty d
*
1 star

Zacco333
**
Good production but the song as a whole is very forgettable and average. A very ordinary #1. "Left Outside Alone" should've had 3 weeks at #1 but only got 1 due to this being #1.
Laatst gewijzigd: 21/05/2014 13:24

KingBandicoot
****
Cool song.

LIFTER500
****
Amusing and their best. 3.5 - 4.
Laatst gewijzigd: 24/01/2015 23:14

tigerlover
*
bagger

Rootje
*****
Hahaha. Heb dit altijd wel 'n vermakelijke track gevonden
Onderwerp is ook origineel. Eén band maar een lid krijgt de aandacht, wat frustaties oplevert...

gherkin
****
Aangenaam nummer.

muzieklover
****
Idd een aangename nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?