D12 - How Come

Cover D12 - How Come
CD-Single
Shady / Interscope 0602498630846 (eu)
Cover D12 - How Come
Cover

Charts

Binnenkomst:17/07/2004 (Positie 89)
Laatste week notering:23/10/2004 (Positie 78)
Piekpositie:9 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2503 (1077 Punten)
3FM Mega:24/07/2004 / Piek: 11 / Weken: 11
In de landen:
ch  Piek: 17 / Weken: 15
de  Piek: 15 / Weken: 12
at  Piek: 17 / Weken: 15
nl  Piek: 9 / Weken: 15
be  Piek: 15 / Weken: 10 (V)
  Piek: 26 / Weken: 8 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 8
no  Piek: 10 / Weken: 6
dk  Piek: 5 / Weken: 8
it  Piek: 17 / Weken: 12
au  Piek: 4 / Weken: 13
nz  Piek: 6 / Weken: 14

Tracks

19/07/2004
CD-Single Shady / Interscope 0602498630846 (UMG) [eu] / EAN 0602498630846
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Come
  4:44
2.40 Oz.
  4:10
   
19/07/2004
CD-Maxi Shady / Interscope 0602498630839 (UMG) [us] / EAN 0602498630839
Toon detailsAlles beluisteren
1.How Come
  4:44
2.40 Oz.
  4:10
3.How Come (Video)
5:24
4.40 Oz. (Video)
3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10D12 WorldShady / Aftermath / Interscope
06024 9862162
Album
CD
23/04/2004
4:10D12 WorldShady / Aftermath / Interscope
06024 98621999
Album
LP
26/04/2004
4:44How ComeShady / Interscope
0602498630846
Single
CD-Single
19/07/2004
4:44How ComeShady / Interscope
0602498630839
Single
CD-Maxi
19/07/2004
Video5:24How ComeShady / Interscope
0602498630839
Single
CD-Maxi
19/07/2004
»» alles tonen

D12   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shit On You17/02/2001812
Purple Pills21/07/2001811
Fight Music17/11/2001349
My Band17/04/2004214
How Come17/07/2004915
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Devils Night23/06/2001522
D12 World08/05/2004922
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72 (Reviews: 80)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/08/2004 15:17
lipinska
****
not bad
07/09/2004 20:09
zadranin
***
Better than 'My band' but still, not my style....sorry

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eindelijk eens een goede plaat van "Eminem & D12" uit juli 2004 !!! De plaat deed het ook helemaal niet zo verkeerd in de Nederlandse hitlijsten !!! Ook ik ga voor de 4 sterren !!! (NL Top 40: 12 wk / # 7) ☺!!!

bluezombie
***
Very average, lucky to get three stars.

alleyt1989
**
crap, but listenable

irelander
**
Stupid.

BeansterBarnes
****
Solid track which i still like today along with 'My Band'.

gherkin
**
Geen topsong.

Chris A
****
Cool song.

wefoundove
***
pretty ok

matty d
**
2 stars

Zacco333
***
This is better than the other D12 tracks I know but it doesn't do lot for me. Mostly inoffensive really. Not very memorable and surely only charted so high because of being a follow up to a #1 and with the Eminem association.
Laatst gewijzigd: 11/09/2015 09:55

LIFTER500
****
D12 do it again. Eminem definitely deserves his biggest rapper ever title.

Hijinx
****
I mean "My Band" is still my jam but this song probably deserves more attention. "Lose Yourself" is always the go-to for Eminem showing off his technical & precise flow, but I think he does just as well on the first verse here. Outside of that though, the song is quite engaging as a tale of a relationship dissolving. Quite smart to follow up "My Band" really, but then I think we'd all rather hear "My Salsa".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?