Color Me Badd - All 4 Love

Cover Color Me Badd - All 4 Love
7" Single
Giant 5439-19188-7 (usa)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Color Me Badd
Howard Thompson
Producer:Sam Watters
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/08/1991 (Positie 90)
Laatste week notering:16/11/1991 (Positie 94)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2721 (1039 Punten)
In de landen:
de  Piek: 23 / Weken: 16
nl  Piek: 3 / Weken: 15
be  Piek: 6 / Weken: 10 (V)
se  Piek: 25 / Weken: 2
au  Piek: 9 / Weken: 19
nz  Piek: 1 / Weken: 19

Tracks

22/09/1991
CD-Maxi Reprise 9362-40164-2 (Warner) [au] / EAN 0093624016427
Toon detailsAlles beluisteren
1.All 4 Love (Album Mix)
  3:29
2.All 4 Love (All 4 Street Mix With Rap)
3:47
3.All 4 Love (Red Hot Mix)
3:48
4.All 4 Love (All 4 Street Mix Without Rap)
3:47
   
07/11/1991
7" Single Giant 5439-19188-7 (Warner) [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.All 4 Love (Album Mix)
  3:31
2.All 4 Love (All 4 Street Mix - With Rap)
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30C.M.B.Giant
7599-24429-2
Album
CD
23/06/1991
Album Mix3:29All 4 LoveReprise
9362-40164-2
Single
CD-Maxi
22/09/1991
All 4 Street Mix With Rap3:47All 4 LoveReprise
9362-40164-2
Single
CD-Maxi
22/09/1991
Red Hot Mix3:48All 4 LoveReprise
9362-40164-2
Single
CD-Maxi
22/09/1991
All 4 Street Mix Without Rap3:47All 4 LoveReprise
9362-40164-2
Single
CD-Maxi
22/09/1991
»» alles tonen

Color Me Badd   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Wanna Sex You Up08/06/1991217
All 4 Love10/08/1991315
I adore mi amor12/10/19911111
Heartbreaker21/03/1992615
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
C.M.B.03/08/1991925
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.82 (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/05/2006 22:11
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke plaat van "Color Me Badd" uit augustus 1991 !!! Bereikte in 10 weken met "All 4 Love", toch nog een 2e plaats in de Nederlandse Top 40 !!! Opvolger van "I Wanna Sex You Up" dat ook een grote "Hit" was in Nederland !!! Een succesvol jaar voor ze !!!
06/04/2008 08:47
BeansterBarnes
*
lol this is the gayest song i've ever heard!

Topbart
****
2e single van CMB. Deze heb ik altijd al veel en veel beter gevonden dan de debuutsingle. Destijds zou ik 5 sterren hebben gegeven, maar ik beperk me nu tot 4.

alleyt1989
******
it's really fun. i love it! reminds me of summer and driving around the north island with the window down

BillyBrett
****
The song that introduced me to Color Me Badd and was one of the first cassingles I bought. Sure it's cheesy but that's what 1992 was all about.

bluezombie
****
Good song.

Patrick7781
****
Aardige plaat.

matty d
***
3 stars

DaveNT
*****
Nice song with a happy vibe. R&B style of the "new jack swing" genre that was popular at the time. Kind of similar to 'Motownphilly' and 'White Men Can't Jump' but a little more pop aligned. 4.5*

tigerlover
****
kan er mee door

ericwyns
**
Vrij vervelend nummer van 'Color Me Badd' waarmee ze in de Ultratop 50 anno 1991 toch tien weken genoteerd stonden (# 6).

nirvanamusic87
***
Bit annoying this one.

10 weeks in the UK top 100.

UK#5.
Ireland#8.

Zimbabwe#1 (5 weeks).

6 weeks top 10. World Chart#6.

Laatst gewijzigd: 02/12/2016 15:25
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?