Clout - Substitute

Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere 2044 111 (de)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere EMI 2788 (uk)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Sunshine SEAS 1001 (za)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere EMI 2788 (ie)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Epic 8-50591 (us)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Philips 6198 222 (au)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere IS 20224 (it)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carnaby MO 1776 (es)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Philips SFL-2341 (jp)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere 49.350 (fr)
7" Single
Carrere 006-61329 (se)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Polydor 885 876-7 (de)
Cover Clout - Substitute
7" Single
Carrere 6061 223 (pt)
Cover Clout - Substitute
12" Maxi
Carrere 8.015 (fr)

Nummer

Jaar:1977
Muziek/Tekst:Willie Harry Wilson
Producer:Grahame Beggs
Coverversie van:The Righteous Brothers - Substitute
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/04/1978 (Positie 15)
Laatste week notering:15/07/1978 (Positie 24)
Piekpositie:2 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2329 (1114 Punten)
Single Tip:01/04/1978 / Piek: 4 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 15
de  Piek: 1 / Weken: 25
at  Piek: 10 / Weken: 20
nl  Piek: 2 / Weken: 12
be  Piek: 2 / Weken: 13 (V)
se  Piek: 13 / Weken: 5
nz  Piek: 1 / Weken: 15

Tracks

1977
7" Single Sunshine SEAS 1001 [za]
01/03/1978
7" Single Carrere 2044 111 [de]
05/05/1978
7" Single Carrere EMI 2788 [uk,ie]
08/1978
7" Single Epic 8-50591 [us]
08/1978
7" Single Philips 6198 222 [au]
09/1978
7" Single Carrere CA-11322 [ca]
1978
7" Single Carrere IS 20224 [it]
1978
7" Single Carnaby MO 1776 [es]
1978
7" Single Philips SFL-2341 [jp]
1978
7" Single Carrere 49.350 [fr]
1978
7" Single Carrere 006-61329 [se]
1987
Hit Come Back - 7" Single Polydor 885 876-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Substitute
  3:28
2.When Will You Be Mine
2:59
   
1978
7" Single Carrere 6061 223 [pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Substitute
  3:28
2.Let It Grow
3:35
   
1978
12" Maxi Carrere 8.015 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Substitute
5:50
2.When Will You Be Mine
2:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28SubstituteSunshine
SEAS 1001
Single
7" Single
1977
3:08Super 20 StarlightsAriola
200 220-501
Compilatie
LP
1978
3:28Disco ColourMetronome
0060.180
Compilatie
LP
1978
Disco CrapsK-tel
TI 113
Compilatie
LP
1978
3:24Disco MotionK-tel
TA 1199
Compilatie
LP
1978
»» alles tonen

Clout   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Substitute29/04/1978212
You've Got All Of Me11/11/1978177
Save Me21/04/1979610
Under Fire08/09/1979265
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Substitute12/05/1979461
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 172)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/12/2004 20:28
Richard (NL)
******
A very good song from the group of South-Africa.
08/02/2006 20:43
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een zeer goede coverplaat van de meidengroep: "Clout", uit begin mei 1978 !!! "Substitute" stond 14 weken in de NL Top 40 van 1978 !!! Plaats # 2 was het hoogste voor de meiden !!! Nog net geen 6 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 01/03/2017 17:07
25/10/2006 10:39
iifar
*****
VIIS!

DeejayDave
****
Leuke frisse uptempo-plaat van Clout uit de jaren '70.

Hitfreak
****
Toppertje

ericwyns
*****
Prachtig nummer van de Zuid-Afrikaanse damesformatie Clout uit het hitjaar 1978.

alleyt1989
*****
Great fun track. Very catchy and typically 70s sound. #15. Year End, NZ, 1978
Laatst gewijzigd: 11/03/2016 22:10

naamloos
****
Blijf ik nog steeds een leuk nummer vinden.

Topbart
*****
heerlijk nummer van deze dames

RonH
****
Leuk nummer.
Wat zou er toch van de dames geworden zijn?

Cheetah
*****
Ik hou van dit soort nummers

Patrick7781
******
erg goed

musikmannen
******
Good

KVG
*****
Sterke (cover)hit van deze Zuid-Afrikaanse formatie.

Bearcat
******
prachtige track uit de 70's van deze meidengroep
verdient een grote hit

matty d
****
4 stars

Bolt2008
******
Nostalgia.

laxus
****
Blijft een prima plaatje uit de 70's
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?