Clout - Save Me

Cover Clout - Save Me
7" Single
Carrere 2044 141 (de)
7" Single
Carrere CAR 2005 (fr)
Cover Clout - Save Me
7" Single
EMI EMI 2953 (uk)
Cover Clout - Save Me
7" Single
Sunshine GBS 132 (za)
Cover Clout - Save Me
7" Single
Carrere 2044 146 (de)
Cover Clout - Save Me
7" Single
Carrere 49.479 (fr)
Cover Clout - Save Me
12" Maxi
Carrere 2141 114 (de)
Cover Clout - Save Me
12" Maxi
Carrere 8.045 (fr)
12" Maxi
Carrere DLP 609 (it)
Cover Clout - Save Me
12" Maxi
EMI 12 EMI 2953 (uk)

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Guy Fletcher
Doug Flett
Producer:Grahame Beggs
Coverversie van:Clodagh Rodgers - Save Me
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/1979 (Positie 34)
Laatste week notering:23/06/1979 (Positie 47)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4672 (797 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 9
de  Piek: 4 / Weken: 22
at  Piek: 14 / Weken: 12
nl  Piek: 6 / Weken: 10
be  Piek: 5 / Weken: 10 (V)

Tracks

1978
7" Single Sunshine GBS 132 [za]
02/03/1979
7" Single Carrere 2044 141 [de]
1979
7" Single Carrere CAR 2005 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Save Me
  4:16
2.Ms. America
2:57
   
02/03/1979
7" Single Carrere 2044 146 [de]
24/05/1979
7" Single EMI EMI 2953 [uk]
08/1979
7" Single Epic 9-50757 [us]
1979
7" Single Carrere 49.479 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Save Me
  4:16
2.Sunshine Baby
3:08
   
1979
12" Maxi Carrere 2141 114 [de]
1979
12" Maxi Carrere 8.045 [fr]
1979
12" Maxi EMI 12 EMI 2953 [uk]
1979
12" Maxi Carrere DLP 609 [it]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Save Me
6:09
2.Sunshine Baby
5:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16Save MeSunshine
GBS 132
Single
7" Single
1978
4:16Substitute [Club-Sonderauflage]Carrere
38 270 5
Album
LP
1978
4:16Hit Cup '79EMI
058-45 735
Compilatie
LP
1979
4:11Top-Hits InternationalPolydor
2485 137
Compilatie
LP
1979
4:16Save MeCarrere
2044 146
Single
7" Single
02/03/1979
»» alles tonen

Clout   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Substitute29/04/1978212
You've Got All Of Me11/11/1978177
Save Me21/04/1979610
Under Fire08/09/1979265
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Substitute12/05/1979461
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 122)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
24/04/2005 23:02
Richard (NL)
******
A great song from the band of South-Africa.
Laatst gewijzigd: 24/04/2005 23:03
01/02/2006 23:38
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Nog steeds leuk om naar te luisteren !!! De groep "Clout" stond met "Save Me", 9 weken lang in de Nederlandse Top 40 van mei 1979 !!! Ze bleven echter alleen steken bij plaats # 9 !!! Heeft zijn geld toch wel opgebracht !!!
Laatst gewijzigd: 12/03/2007 21:12

naamloos
****
Zuid Afrikaanse meidengroep die enkele hits scoorden in Nederland.

Patrick3
*****
Een fijne hit van Clout uit 1978.

Bearcat
*****
lekkere meezinger uit de 70's van deze damesband

ericwyns
****
Heel toffe hit van de vroegere Zuid-Afrikaanse damesformatie "Clout".
4+

KVG
****
Leuke hit van de Zuid-Afrikaanse formatie Clout uit 1979.

Patrick7781
*****
Goede plaat, na Substitute hun beste.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?