Close II You - Baby Don't Go

Cover Close II You - Baby Don't Go
CD-Single
Epic EPC 665264 1 (nl)

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Ed van Otterdijk
Eeg van Kruijsdijk
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/12/1997 (Positie 36)
Laatste week notering:16/05/1998 (Positie 86)
Piekpositie:4 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:885 (1621 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 23
be  Piek: 39 / Weken: 4 (V)

Tracks

1997
CD-Single Epic EPC 665264 1 [nl] / EAN 5099766526416
Toon detailsAlles beluisteren
1.Baby Don't Go (Radiomix)
  4:21
2.Baby Don't Go (Half-Instrumental)
4:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radiomix4:21Baby Don't GoEpic
EPC 665264 1
Single
CD-Single
1997
Half-Instrumental4:46Baby Don't GoEpic
EPC 665264 1
Single
CD-Single
1997
4:24Typisch negentig!SMM
516327 2
Compilatie
CD
17/01/2005
4:23100 90's HitsSony BMG
88697176752
Compilatie
CD
23/06/2008
4:11100 Love Songs [2008]Sony BMG
88697176772
Compilatie
CD
23/06/2008
»» alles tonen

Close II You   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nice & Nasty21/06/19973510
Baby Don't Go06/12/1997423
Somebody04/04/19981413
Hold Me Now25/07/19984610
Friends31/10/19982614
Fuel To My Fire11/06/2011343
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Closer09/05/1998821
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.87 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/10/2006 21:27
Snormobiel Beusichem
****
▓ Vooral de kerstmismix redt de plaat "Baby Don't Go" uit november 1997 voor 4 sterren !!! "Close II To You" scoorde er in Holland wel een reuze "Hit" mee !!! (NL Top 40: 14 wk / # 4) !!!

Topbart
*****
Ik hoorde dit nummer vanochtend ineens weer na 11 jaar en ik kreeg er wel kouwe rillingen van. Ik schaam me er dan ook niet om 5 sterren te geven aan deze ballad!!!!!

super50hmtv
******
Prachtnummer, hoor ik de laatste tijd ook weer vaak.

laxus
*****
vindt ik ook een leuke plaat

Patrick7781
**
Zwak.

tigerlover
*****
mooie ballad

gherkin
***
Ben er niet zo'n fan van eerlijk gezegd. Komt allemaal net dat beetje te gemaakt over.

Ohana
******
Should've been a hit all over Europe, A real shame it didn't impact anywhere else outside Holland.

LUVSTUFF
******
Erg goed en mooi gedragen nummer. Internationale alure.
Prachtig, 6 ****** meer dan waard.

BingTheKing
*****
schitterende plaat

Mark1984
******
Niets aan toe te voegen!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?