Chris Hordijk - Time After Time

Cover Chris Hordijk - Time After Time
Cover

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Cyndi Lauper
Rob Hyman
Coverversie van:Cyndi Lauper - Time After Time
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2012 (Positie 1)
Laatste week notering:25/02/2012 (Positie 98)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:11662 (345 Punten)
3FM Mega:14/01/2012 / Piek: 1 / Weken: 3
Download:21/01/2012 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 6

Chris Hordijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drops Of Jupiter10/12/2011564
The A Team14/01/201236
When I Get You Alone14/01/2012613
Time After Time21/01/201216
Poker Face21/01/201263
Won't You Stay24/03/201266
Jump From A Waterfall30/06/2012327
Heartbreaks & Earthquakes06/04/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.85 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
**
Geen leuke cover. Wat ik al eerder zei: Chris wordt overschat.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ja, dan hoor ik ook véél liever het origineel van "Cyndi Lauper" (een # 5 hit uit de lente van 1984), Chris !!! Maar bagger is wel sterk overdreven !!! Ik hou het persoonlijk op 3 sterren, netjes ☺!!!

willem1345
**
Chris zal best een goede zanger zijn, maar ik vind dit dus de grootste hitlijstsmeuring. De lijst staat net als vorig jaar dus naast de gebruikelijke Nederlandse rommel nu ook nog vol met artiesten uit 'The Voice Of Holland'. Daarnaast is deze cover helemaal niet spannend.

naamloos
*
Geef mij het origineel maar. Van al die artiesten bij The Voice kennen we er over 1 jaar meestal geen 1 meer van. En terecht.

gherkin
**
Van onze Vlaamse Voice is in de hitlijsten gelukkig nog niet zo veel te merken, bij de Nederlanders staan de hitlijsten haast vol met kandidaten. Niet dat ik vind dat de man slecht zingt, maar om in de hitlijsten op één te staan moet het nummers ook eruit springen. En dat doet deze matige cover niet.

RV
****
Goede cover. Het nummer wordt inderdaad nergens echt spannend en springt er als winnaarssingle niet echt uit. Chris werd gisteren in een zinderende finale van The Voice Of Holland tweede, nog onder Iris Kroes! Kwam heel onverwachts, vooral omdat de single van Chris de afgelopen week het meeste is gedownload en hij de gedoodverfde winnaar was nadat Charly eruit lag. Ik verwacht Iris volgende week op de hoogste positie.

6470hans
*****
Hij staat in elke hitlijst op nr.1 en dan toch niet winnen????????????????????????????????????????????
The voice of holland wordt duidelijk overgewaardeerd.
Net als de twee presentatoren............

Supersok
***
ik ben blij dat de TVOH afgelopen is. Zit niet meer echt te wachten op een invasie van Voice-kandidaten in de hitlijsten.
Chris heeft best een bijzondere stem, maar de vraag is of hij de juiste begeleiding en steun krijgt om een succesvolle carriere met eigen nummers op te bouwen.

DeejayDave
****
Chris was de gedoodverfde favoriet na de exit van Charly. Hij is een prima zanger maar ik vreesde voor zijn overwinning omdat hij weleens snel kan worden vergeten. Iris heeft met haar harp iets extra's.

Dj Mr. Blackwell
**
Somehow people just don't understand how charts work. The represent the sales (downloads) from this particular song. Obviously this song was a huge success on that party.

As for the song itself. I liked the cover from Phil Collins more.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?