Chris Hordijk - The A Team

Cover Chris Hordijk - The A Team
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/01/2012 (Positie 3)
Laatste week notering:18/02/2012 (Positie 99)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10740 (393 Punten)
Download:14/01/2012 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 6

Chris Hordijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drops Of Jupiter10/12/2011564
The A Team14/01/201236
When I Get You Alone14/01/2012613
Time After Time21/01/201216
Poker Face21/01/201263
Won't You Stay24/03/201266
Jump From A Waterfall30/06/2012327
Heartbreaks & Earthquakes06/04/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
*****
Goede cover van Ed Sheeran's The A Team. Chris is gisteren doorgegaan naar de finale van The Voice Of Holland en ik durf erop te wedden dat hij gaat winnen. Het is vast zijn warme stem dat het publiek aanspreekt. Mij ook, ik vind zijn versie zelfs beter dan die van Ed Sheeran. Fantastisch gecoverd!

Edit 21/07/2016: Ja, zes sterren zijn toch een beetje te veel. Sterretje naar beneden!
Laatst gewijzigd: 21/07/2016 16:13

gherkin
**
Gewoon braafjes opnieuw ingezongen. Voor een wedstrijd als The Voice is dat misschien voldoende, maar wat bezielt onze Noorderburen om dit aan een derde plaats in hun hitlijsten te helpen.

LLonden
***
Chris wordt overschat.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Met deze cover van "The A Team" door de 28 jarige Wageningse zanger en drummer "Chris Hordijk", januari 2012, is niets verkeerds mee !!! Afgelopen vrijdagavond plaatste hij zich ten koste van "Charly Luske" voor de "TVOH 2" finale aankomende vrijdagavond, 20 januari 2012 !!! Véél succes "Chris" ☺!!!

nj1
**
Voor deze keer volledig eens met gherkin. Wordt ook een beetje moe van al dat voice gedoe, deze liedjes horen niet thuis in een hitparade.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?