Chef'Special - Try Again

Cover Chef'Special - Try Again
Digital
Caroline / Kaiser -

Charts

3FM Mega:25/02/2017 / Piek: 31 / Weken: 5
Single Tip:18/02/2017 / Piek: 12 / Weken: 5

Tracks

13/02/2017
Digital Caroline / Kaiser -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Try Again
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Try AgainCaroline / Kaiser
-
Single
Digital
13/02/2017
4:00AmigoCaroline / Kaiser
5731543
Album
CD
03/03/2017

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/201723
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Heerlijk stukje muziek.

DeejayDave
****
Fijn singletje van de heren van Chef'Special. Vernieuwend.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een zwoele plaat uit januari 2017 van: "Chef'Special", een Nederlandse band uit Haarlem dat in 2008 werd opgericht door de vijf muzikale vrienden: "Joshua Nolet, Wouter Prudon, Wouter Heeren, Guido Joseph en Jan Derks" !!! Hun muziekstijl heeft veel weg van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska !!! De eerste 5 sterren staan ☺!!!

Jeroen68
*****
Heerlijk eigentijds nummer van Chef Special, dat ondanks de reggae-invloeden niet verveelt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?