Centerfold - Up And Coming

Cover Centerfold - Up And Coming
7" Single
Red Bullet RB 4

Charts

Binnenkomst:25/10/1986 (Positie 28)
Laatste week notering:29/11/1986 (Positie 47)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:10959 (384 Punten)
Single Tip:18/10/1986 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 28 / Weken: 6
be  Piek: 30 / Weken: 1 (V)

Tracks

1986
7" Single Red Bullet RB 4
Toon detailsAlles beluisteren
1.Up And Coming
  3:40
2.Come Get My Love
3:44
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Up And ComingRed Bullet
RB 4
Single
7" Single
1986

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 17:08
Snormobiel Beusichem
****
Ihren zweite Platte in 1986 nach ihren grösste Hit "Dictator" von "Big Mouth Moore", "Punky La Rie" und "Easy Peasy Fygie". Aber dieser Platte stand nur 4 Wochen lang in die Holländische Top 40 von 1986, mit Platz # 29 als höchste !

laxus
****
nummer 9.970 in de top 10.000 van radio mi amigo

Jeroen68
**
Zwak

Bearcat
****
Niet zo goed als Dictator maar nog steeds ruim voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?