Centerfold - Take Me

Cover Centerfold - Take Me
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Ben Robbins
Lou Mullen
Natalia Hajjara
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/06/2009 (Positie 99)
Laatste week notering:19/09/2009 (Positie 88)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4183 (837 Punten)
Download:27/06/2009 / Piek: 9 / Weken: 9
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 14

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Single Top 100 - Volume 414 deel 2 [Promo]Buma
COLON 44 DEEL 2
Compilatie
CD
12/06/2009

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Ongelooflijk. 25 jaar na de oprichting is de populaire meidengroep Centerfold terug. De nieuwe formatie, bestaande uit Melissa, Samantha en Rachel, werkte de afgelopen tijd in het diepste geheim aan een nieuw album, samen met niemand minder dan de producer van onder andere George Michael in een Londense studio. The Pussycat Dolls van Nederland?

Snormobiel Beusichem
****
▒ Lijkt inderdaad een beetje op de Nederlandse "The Pussycat Dolls", @DeejayDave !!! Het is een leuke plaat geworden !!! Ben benieuwd wat de plaat in de Nederlandse hitlijsten van juni gaat doen !!! Voorlopig 4 sterren ☺!!!

Ricartje
***
Aardige plaat, maar niks nieuws!

chartmeester
****
vette beat, kan best wel een hit worden. Op zich wel slim dezelfde naam als in de tachtiger jaren te gebruiken, hoef je de fantasieen van de dertigplussers niet meer opnieuw te prikkelen....

sonja dj
****
Aardig plaatje... net geen 5 *****

Bruce13b
***
Een 100 in 1 liedje van de herboren formatie Centerfold.
Ik verlang terug naar Laura Fygi.

Gangsterwolf
******
Een heerlijk nummer ik draai hem al een tijdje.

hollandfan
****
Mooie meiden, vette beat, leuke videoclip: een hitje voor deze dames!!

Cheetah
*****
Klinkt zeer leuk

MUSICBOJ
*****
Zalig nummer! Meer van dit!! 5 sterren voor deze mooie meiden..

Peter-Floortjefan
****
Een lekker nummer, met een sexy videoclip. :D hou ik wel van! :D 4 sterren

greekcircle
******
Awesome track , a monrose sound like , amazing track

Supersok
****
Ik had eigenlijk gehoopt dat het nieuwe Centerfold wat succesvoller zou zijn. Tot op heden valt het helaas tegen. Dus af en toe koester ik maar hoop met dit leuke geslaagde plaatje.

Bearcat
*****
leuke track van de 3e of 4e samenstellling van Centerfold
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?