Centerfold - Summerdays Of '51

Cover Centerfold - Summerdays Of '51
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2001 (Positie 60)
Laatste week notering:10/11/2001 (Positie 52)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:13558 (276 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 6

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/01/2007 17:33
Snormobiel Beusichem
***
▓ In 1998 worden "Wendy Wustlicht en Joyce van Engelen" gepresenteerd als het nieuwe (vierde) "Centerfold" !!! Bij het eerste optreden blijkt het trio "Kelly, Naomi en Lisa" (de derde formatie "Centerfold" op het podium te staan kijken !!! "Thinkin' Twice" is in 2000 de eerste single van het vernieuwde "Centerfold" !!! In de zomer van 2001 verscheen de single "Summerdays Of '51", maar de gezichten van Centerfold (vijfde lichting) waren nu "Naomi en Sabrina" !!! (NL Single Top 100: 6 wk / # 47) !!! Wanneer komt de zesde lichting ???
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?