Centerfold - Rough

Cover Centerfold - Rough
7" Single
Injection 134.700 (nl)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1985
7" Single Injection 134.700 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rough
2.Wrapped Around My Finger
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
RoughInjection
134.700
Single
7" Single
1985
Intimate ClimateRed Bullet
RB 19
Single
7" Single
1987

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
******
heerlijke single van Centerfold
eigenlijk vindt ik dit hun beste track
werd vreemd genoeg geen hit

Jeroen68
**
Behoorlijk slappe hap voor een nummer met deze titel

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een ontzettend saai en traag nummerke uit de herfst van 1985 door de Nederlandse dames formatie, die door de jaren heen verschillende formaties kende: "Centerfold" !!! Zal géén spelbreker zijn, en het op de 2 sterren houden vanwege de muziek ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?