Centerfold - Pump It Up

Cover Centerfold - Pump It Up
7" Single
Ariola 107 063

Charts

Single Tip:19/01/1985 / Piek: 0 / Weken: 6

Tracks

1984
7" Single Ariola 107 063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pump It Up
3:11
2.Take Me
3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11Pump It UpAriola
107 063
Single
7" Single
1984

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
****
Beetje gemakzuchtige, maar toch energieke en swingende plaat
Laatst gewijzigd: 17/11/2016 10:45

Snormobiel Beusichem
****
▒ Swingend, maar vergeten, plaatje uit eind 1984 van het uit Nederland komende damestrio: "Laura Fygi, Rowan Moore & Cecilia de la Rie", alias: "Centerfold" !!! Daarna, door de jaren heen kende "Centerfold" verschillende formaties ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?