Centerfold - Play The Game

Cover Centerfold - Play The Game
7" Single
CBS/654510 7

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:W. Stapleton
Producer:Peter Riebeek
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/04/1989 (Positie 91)
Laatste week notering:27/05/1989 (Positie 100)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13080 (299 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 35 / Weken: 8

Tracks

1989
7" Single CBS 654510 7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Play The Game
3:28
2.Come On Over
3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Play The GameCBS
654510 7
Single
7" Single
1989

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 18:21
Snormobiel Beusichem
***
▒ Die zweite und letzte Platte ohne: "Cecillia De La Rie", aber mit die neue Lady: "Sandra Noach", aus April 1989 von: "Centerfold" !!! Leider keinen Hit in Holland gewurden !!! Leider beging: "Sandra Noach", einige Wochen später Selbstmord !!! Es war 'eigentlich' das Ende von: "Centerfold" !!! Nur 3 Sterne wert ☺!!!

@10-10-2014: ▒ (NL Tip 30: 6 wk / # 3) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 10/10/2014 13:17

Topbart
****
lekker stevig nummer van deze dames maar het succes was alweer voorbij

Bearcat
*****
Beslist geen slechte single van Centerfold
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?