Centerfold - Intimate Climate

Cover Centerfold - Intimate Climate
7" Single
Red Bullet RB 19 (nl)

Nummer

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/1987 (Positie 94)
Laatste week notering:30/05/1987 (Positie 97)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:11285 (368 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 36 / Weken: 9

Tracks

1987
7" Single Red Bullet RB 19 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intimate Climate
2.Rough
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Intimate ClimateRed Bullet
RB 19
Single
7" Single
1987

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 17:25
Snormobiel Beusichem
***
ø von Centerfold's "Big Mouth Moore", "Punky La Rie" und "Easy Peasy Fygie" aus 1987 ! Nur 3 wochen stand dieser Platte in die Holländische Top 40 von 1987, mit einem Platz # 36 als Topposition !

Topbart
***
matig hitje van Centerfold in het voorjaar van 1987

Bearcat
*****
heeft wat weg van de sound van Sade
klinkt goed en werd een klein hitje
voor de 12" sterretje meer

Jeroen68
**
Slappe hap van deze groep die het toch vooral van image/uiterlijk moest hebben.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?