Centerfold - Dictator

Cover Centerfold - Dictator
7" Single
Injection 134 726

Charts

Binnenkomst:12/04/1986 (Positie 36)
Laatste week notering:21/06/1986 (Positie 42)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3428 (932 Punten)
Single Tip:29/03/1986 / Piek: 12 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 11
be  Piek: 19 / Weken: 6 (V)

Tracks

1986
7" Single Injection 134 726
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dictator
  3:40
2.Dictator (Instr.)
3:40
   
1987
12" Maxi Injection 234.815
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dictator (U.S.A. Dance Mix)
7:30
2.Dictator (Dance Mix)
7:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40DictatorInjection
134 726
Single
7" Single
1986
Instr.3:40DictatorInjection
134 726
Single
7" Single
1986
Dance Mix7:15Dino Maxi Tops - 16 superlange hitsDino
DNLP 1133
Compilatie
LP
1986
U.S.A. Dance Mix7:30DictatorInjection
234.815
Single
12" Maxi
1987
Dance Mix7:10DictatorInjection
234.815
Single
12" Maxi
1987
»» alles tonen

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.93 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 16:59
Snormobiel Beusichem
*****
Einer ihren Grösste Hit in Holland von "Big Mouth Moore", "Punky La Rie ünd "Easy Peasy Fygie" (Centerfold)aus April 1986. Die Platte stand 10 Wochen in die Holländische Top 40 von 1986, mit Platz # 6 als höchste Notierrung !

Topbart
*****
heerlijke discoplaat van Centerfold uit 1986!!

laxus
*****
lekker plaatje van centerfold

naamloos
**
Mooie vrouwen, maar muzikaal stelt het weinig voor.

musikmannen
****
Ok

Bas1978
*****
Superplaat!

Bearcat
*****
Blijft leuk,hun grootste hit

hugo1960
****
Geen hoogvlieger, maar toch een voldoende voor deze kritische dames.

gherkin
****
Klinkt best wel plezierig.

Jeroen68
***
Nooit echt een favoriet geweest. Blijft steken op niet onaardig
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?