Centerfold - Dancing In Your Arms

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
*****
een van de betere tracks van hun album Man's ruin
disco/pop
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?