Catapult - Teeny Bopper Band

Cover Catapult - Teeny Bopper Band
7" Single
Polydor 2050 336

Charts

Binnenkomst:16/11/1974 (Positie 26)
Laatste week notering:04/01/1975 (Positie 18)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6906 (600 Punten)
Single Tip:09/11/1974 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 7
be  Piek: 19 / Weken: 8 (V)

Tracks

1974
7" Single Polydor 2050 336
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teeny Bopper Band
  2:49
2.Nightrake
3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48Music Power [1975]K-tel
TN 1071
Compilatie
LP
1974
2:49Teeny Bopper BandPolydor
2050 336
Single
7" Single
1974
2:48Cat NuggetsRed Bullet
RB 66.166
Compilatie
CD
10/09/1999
2:49De grootste Nederlandse pophitsMagic
180500-2
Compilatie
CD
22/05/2009
2:48The Golden Years Of Dutch Pop Music - The Seventies Part 2USM
571 209-0
Compilatie
CD
23/09/2016

Catapult   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hit The Big Time16/03/1974174
Let Your Hair Hang Down06/07/197459
Teeny Bopper Band16/11/197487
Seven-Eleven19/07/1975213
The Stealer25/10/1975262
Remember September15/05/1976263
Here We Go30/10/1976233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Leuke vlotte Top 10 plaat van "Catapult", geproduceerd door "Jaap Eggermont" uit november 1974 !!! Bevalt me zelfs na bijna 34 jaar nog altijd !!! Vandaar de 5 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 10) ☺!!!

marc vissers
******
Het allerbeste wat pop kan bieden, zelfs na 35 jaren nog !
Marc

naamloos
***
Glamourrock uit de lage landen.

Patrick7781
*
Bagger.

Bearcat
*****
Een van hun betere singles

Johanreviews
*****
Kan me nog wel overtuigen, dit glamrock-nummer "made in Holland". En zoals dat bij glamrock ging voegden de beelden en outfits er natuurlijk nog een extra dimensie aan toe.

hugo1960
****
Samen met "let your hair hang down", de leukste single van catapult. Vond dit toch één van de betere glam-rock bands in die tijd. Eigenlijk moeilijk te geloven dat ze later over gingen in Rubberen Robbie.

Patrick3
*****
Tof nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?