Bonnie Raitt - The Comin' Round Is Going Through

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Bonnie Raitt
George Marinelli
Producer:Bonnie Raitt
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:29Dig In DeepRedwing
RWR032
Album
CD
26/02/2016

Bonnie Raitt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time27/05/1989675
Have A Heart05/05/19901912
I'm In The Mood (John Lee Hooker with Bonnie Raitt)02/06/19901412
Thing Called Love25/08/1990666
Something To Talk About20/07/1991595
I Can't Make You Love Me07/12/1991438
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time20/05/19896518
Collection04/08/1990785
Luck Of The Draw29/06/19912611
Longing In Their Hearts02/04/19943417
Road Tested18/11/1995624
Fundamental25/04/1998893
Slipstream07/04/2012249
Dig In Deep05/03/2016234
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?