Bonnie Raitt - Something To Talk About

Cover Bonnie Raitt - Something To Talk About
7" Single
Capitol 016-204362 7

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Shirley Eikhard
Producer:Don Was
Bonnie Raitt
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/07/1991 (Positie 90)
Laatste week notering:17/08/1991 (Positie 89)
Piekpositie:59 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:17783 (129 Punten)
In de landen:
de  Piek: 57 / Weken: 7
nl  Piek: 59 / Weken: 5
nz  Piek: 33 / Weken: 3

Tracks

11/06/1991
7" Single Capitol 016-204362 7 (EMI) / EAN 0509920436278
Toon detailsAlles beluisteren
1.Something To Talk About
3:47
2.One Part Be My Lover
5:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Something To Talk AboutCapitol
016-204362 7
Single
7" Single
11/06/1991
3:48Luck Of The DrawCapitol
79 6111 2
Album
CD
25/06/1991
LiveRoad TestedEMI
8360772
Album
CD
13/11/1995
The Fundamental Things [Promo]Capitol
DPRO 7087 6 15121 2.0
Single
CD-Maxi
2000
3:47The Best Of Bonnie RaittCapitol
5821132
Album
CD
12/05/2003

Bonnie Raitt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time27/05/1989675
Have A Heart05/05/19901912
I'm In The Mood (John Lee Hooker with Bonnie Raitt)02/06/19901412
Thing Called Love25/08/1990666
Something To Talk About20/07/1991595
I Can't Make You Love Me07/12/1991438
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time20/05/19896518
Collection04/08/1990785
Luck Of The Draw29/06/19912611
Longing In Their Hearts02/04/19943417
Road Tested18/11/1995624
Fundamental25/04/1998893
Slipstream07/04/2012249
Dig In Deep05/03/2016234
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
18/10/2004 20:21
lipinska
*****
oh this one is really good ;-)

Topbart
****
prima 1e single van haar album ''Luck of the draw''

alleyt1989
******
amazing!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Jammer dat dit countryplaatje uit ½ juni 1991 geen klein succesje werd voor de nu inmiddels 65 jarige Amerikaanse zangeres, liedjesschrijfster en gitariste: "Bonnie Lynn Raitt" !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 6) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?