Black Box - Strike It Up

Cover Black Box - Strike It Up
CD-Maxi
Polydor 879 823-2 (de)
7" Single
Polydor 879 822-7 (de)
Cover Black Box - Strike It Up
Cover
Cover Black Box - Strike It Up
Cover

Charts

Binnenkomst:27/04/1991 (Positie 76)
Laatste week notering:03/08/1991 (Positie 97)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2915 (1013 Punten)
In de landen:
de  Piek: 26 / Weken: 11
at  Piek: 27 / Weken: 2
fr  Piek: 26 / Weken: 9
nl  Piek: 4 / Weken: 15
be  Piek: 13 / Weken: 9 (V)
au  Piek: 20 / Weken: 8
nz  Piek: 29 / Weken: 1

Tracks

06/02/1991
CD-Maxi Polydor 879 823-2 [de] / EAN 0042287982327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strike It Up (Radio Edit)
  3:30
2.Strike It Up (Sensitive Mix)
3:35
3.Strike It Up (Original Mix)
5:58
4.Strike It Up (Hardcore Remix)
3:20
   
06/02/1991
7" Single Polydor 879 822-7 (PolyGram) [de] / EAN 0042287982273
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strike It Up (D.J. Lelewel Mix)
  5:05
2.Strike It Up (Sensitive Mix)
3:35
   
06/02/1991
12" Maxi Polydor 879 823-1 (PolyGram) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
Side A
1.Strike It Up (DJ Lelewel Remix)
5:05
2.Strike It Up (Hardcare Mix)
3:18
Side B
3.Strike It Up (The Bright On Mix)
4:28
4.Strike It Up (Sensitive Mix)
3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03DreamlandPolydor
843 472-2
Album
CD
01/05/1990
Radio Edit3:30Strike It UpPolydor
879 823-2
Single
CD-Maxi
06/02/1991
D.J. Lelewel Mix5:05Strike It UpPolydor
879 822-7
Single
7" Single
06/02/1991
DJ Lelewel Remix5:05Strike It UpPolydor
879 823-1
Single
12" Maxi
06/02/1991
Hardcare Mix3:18Strike It UpPolydor
879 823-1
Single
12" Maxi
06/02/1991
»» alles tonen

Black Box   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ride On Time16/09/19891712
Numero Uno (Starlight)23/09/19892910
I Don't Know Anybody Else17/02/19902511
Fantasy09/02/19911810
Strike It Up27/04/1991415
Everybody Everybody31/08/19912910
Everybody Everybody (2007 Benny Benassi Remix)08/03/2008394
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remixland23/03/1991588
Dreamland15/06/19916314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 58)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/05/2006 13:21
Snormobiel Beusichem
****
▓ Van hun CD: "Dreamland" uit mei 1990 was dit een Track van !!! Het duurde een jaar voordat hij in Nederland op CD-Single werd uitgebracht !!! Het werd meteen weer een "Hit" voor de formatie "Black Box" !!! "Strike It Up" hield het 10 weken (# 7) vol in de Nederlandse Top 40 !!! Heel netjes !!!
21/02/2007 20:37
okii
*****
strong

Stevolution
****
Lekker begin, een dansplaat die inmiddels tot het vaste werk behoort tijdens een 80's/90's dansfeest. En terecht, dit is hun beste single.

S.

tejotejo
****
een classic , niet hun beste , maar toch leuk die Italo house

Topbart
*****
grootste hit van Blackbox en ook de beste!!!!

bluezombie
***
Fine, but nothing special.

BeansterBarnes
**
One of their weaker singles.

matty d
******
6 stars

Bearcat
*****
Een van hun betere tracks
Heerlijke 90's dance

tigerlover
****
prima danceplaatje uit begin jaren 90, 4 sterren

BingTheKing
****
kan er prima mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?