Black Box - Fantasy

Cover Black Box - Fantasy
CD-Maxi
Polydor 879 089-2 (de)
Cover Black Box - Fantasy
CD-Maxi
Deconstruction PD 43896 (uk)
Cover Black Box - Fantasy
7" Single
Polydor 879 088-7 (de)
Cover Black Box - Fantasy
12" Maxi
Carrere 9240 (fr)

Charts

Binnenkomst:09/02/1991 (Positie 85)
Laatste week notering:13/04/1991 (Positie 84)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7457 (563 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 5
de  Piek: 16 / Weken: 21
at  Piek: 4 / Weken: 16
fr  Piek: 21 / Weken: 12
nl  Piek: 18 / Weken: 10
be  Piek: 20 / Weken: 14 (V)
au  Piek: 3 / Weken: 19
nz  Piek: 28 / Weken: 4

Tracks

1990
CD-Maxi Polydor 879 089-2 [de] / EAN 0042287908921
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fantasy (Club Mix)
7:20
2.Get Down (Rap Mix)
6:43
3.Black Box feat. "Stepz" - Get Down (Rappapella)
  3:00
   
1990
CD-Maxi Deconstruction PD 43896 (CBS) [uk] / EAN 5012394389628
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fantasy (Remixed Edit)
3:49
2.Black Box feat. "Stepz" - Get Down (Rap Mix)
6:45
3.Fantasy (Remixed 12")
7:14
   
1990
7" Single Polydor 879 088-7 [de] / EAN 0042287908877
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fantasy
  3:44
2.Black Box feat. "Stepz" - Get Down (Rappapella)
  3:00
   
1990
12" Maxi Carrere 9240 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
Side A
1.Fantasy (Club Mix)
7:20
Side B
2.Ghost Box (LP Mix)
4:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Club Mix7:20FantasyPolydor
879 089-2
Single
CD-Maxi
1990
Remixed Edit3:49FantasyDeconstruction
PD 43896
Single
CD-Maxi
1990
Remixed 12"7:14FantasyDeconstruction
PD 43896
Single
CD-Maxi
1990
5:15DreamlandPolydor
843 472-2
Album
CD
01/05/1990
3:19The Hit Pack (74 Minutes Of Chart Music)CBS
COMP CD1
Compilatie
CD
10/12/1990
»» alles tonen

Black Box   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ride On Time16/09/19891712
Numero Uno (Starlight)23/09/19892910
I Don't Know Anybody Else17/02/19902511
Fantasy09/02/19911810
Strike It Up27/04/1991415
Everybody Everybody31/08/19912910
Everybody Everybody (2007 Benny Benassi Remix)08/03/2008394
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remixland23/03/1991588
Dreamland15/06/19916314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 84)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/06/2006 10:42
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Prima cover door "Black Box" gespeeld !!! Het was maar een klein "Hitje" in Nederland, februari 1991 !!! Na 5 weken (# 16) was "Fantasy" alweer verdwenen !!! Jammer !!!
01/01/2008 20:27
okii
*****
5.5
16/03/2008 14:31
BeansterBarnes
***
Repetative song but OK
Laatst gewijzigd: 16/03/2008 14:31

shield
****
Not bad...

Topbart
**
zeer slappe cover, geef mij maar het origineel van Eart Wind & Fire !!!!

naamloos
*
Geef mij het origineel maar.

alleyt1989
****
oh i used to love this song! didn't realise it was by black box!

bluezombie
****
Good track.

Chris A
***
Decent song.

Bearcat
*****
prima cover
het origineel was ook fantastisch maar deze versie,en vooral de 12" mocht er zeker zijn
de vocals waren bij deze track wel perfect

DaveNT
*****
The second best track from Black Box. Great vocals from Marsha Wash (of It's Raining Men fame) who is the real vocalist, not the French model on the video clip.
I also find this to be better than the Earth, Wind & Fire original.

matty d
******
6 stars

jayj95
******
I thought they only had one hit!
Awesome track!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?