Blf & Nielson - Mannenharten

Cover Bløf & Nielson - Mannenharten
CD-Single
Self -

Charts

Binnenkomst:12/10/2013 (Positie 25)
Laatste week notering:22/02/2014 (Positie 95)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:2155 (1162 Punten)
Oranje Top 30:26/10/2013 / Piek: 4 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 20

Tracks

07/10/2013
CD-Single Self -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mannenharten
2.Mannenharten (Instrumental)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
MannenhartenSelf
-
Single
CD-Single
07/10/2013
InstrumentalMannenhartenSelf
-
Single
CD-Single
07/10/2013

Blf   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liefs uit Londen07/02/19981221
Aan de kust (Live)23/05/19982523
Wat zou je doen?12/09/1998523
Harder dan ik hebben kan13/03/19991316
Niets dan dit19/06/1999627
Zaterdag11/09/1999609
Een dag op de grens18/12/1999708
Dansen aan zee22/04/20001218
Hier12/08/20001913
Ze is er niet27/01/2001354
Dichterbij dan ooit03/11/20011914
Blauwe ruis16/03/20026711
Mooie dag11/05/20021021
Meer van jou (Live)19/10/2002378
Omarm10/05/2003616
Misschien niet de eeuwigheid23/08/2003547
Barcelona06/12/2003617
Hart tegen hart14/02/20042820
Holiday In Spain (Counting Crows & Blf)05/06/2004134
Opstand20/11/20042114
Dat wij dat zijn12/03/20054412
Aanzoek zonder ringen (Blf & Kodo)04/02/2006120
Hemingway (Blf en Eliades Ochoa)13/05/2006816
Mens (Blf & Omar Faruk Tekbilek)09/09/20061714
Een manier om thuis te komen / Regen (Blf & Jigme Drukpa)25/11/2006810
Donker hart (Live)28/07/20071410
Alles is liefde13/10/2007127
Oktober27/09/200819
Vallende engel29/11/2008903
Vandaag28/03/200939
Midzomernacht27/06/2009952
De storm (Geef niet op)26/09/2009108
Beter05/02/2011178
Hou vol hou vast07/05/2011386
Was je maar hier13/08/2011713
Meer kan het niet zijn (Blf + Sabrina Starke)12/11/20113217
Later als ik groter ben05/05/20126110
Zo stil13/10/20121413
Mannenharten (Blf & Nielson)12/10/20131120
Spijt heb je morgen maar05/04/2014415
Open je ogen - Live op Concert at SEA 2014 (EP)02/08/2014602
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Helder28/02/19982125
Naakt onder de hemel19/09/1998594
XXL (Blf met het Zeeuws Orkest)05/12/1998694
Boven03/04/1999281
Watermakers07/10/2000137
Blauwe ruis19/01/2002190
Omarm14/06/2003177
Live 200419/06/20041618
Het eind van het begin04/12/2004275
Umoja11/03/2006153
Platinum07/04/2007242
Een manier om thuis te komen (Umoja Live)08/09/2007230
Oktober11/10/2008148
April11/04/2009135
Alles blijft anders05/03/2011156
Hier - Het beste van 20 jaar Blf03/11/2012130
In het midden van alles03/05/2014137
Aan27/05/2017222
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen nacht en morgen [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)14/12/2002470
Live 2004 [DVD]26/06/2004148
Tussen schemer en avond [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)18/06/2005128
De beste Clips & Documentaires [DVD]21/04/2007115
Een manier om thuis te komen (Umoja Live) [DVD]08/12/2007328
 

Nielson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beauty & De Brains28/07/2012338
Zo kan het dus ook26/01/2013378
Hoe (Nielson & Miss Montreal)20/04/2013535
Mannenharten (Blf & Nielson)12/10/20131120
Kop in het zand15/03/2014704
Sexy als ik dans23/08/2014644
De man die niet kan gaan18/10/2014902
Ik heb een meisje thuis21/03/2015991
Hotelsuite (Nielson & Jiggy Dj)02/04/2016599
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo van aaah yeah15/03/2014224
Weet je wat het is19/03/2016319
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.36 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Waar Bløf vooral uitblinkt in treurmarsen is dit ongekend vrolijk voor hun doen. Dat is vooral de verdienste van Nielson, die het afgelopen jaar de gehele hitparade wist op te vrolijken met zijn opzwepende plaatjes. Wat blijft hij ongelooflijk boeiend. Een aanwinst voor de muziekscene.

Snormobiel Beusichem
*
▒ De "3-FM" radio DJ en presentator: "Giel Beelen", liet woensdagochtend 11 september 2013 in zijn uitzending samen met "Nielson" en "Paskal Jakobson" van "BLØF" aan de telefoon, al een preview horen van deze matige single en samenwerking !!! Vandaag was het dan eindelijk zover, de titeltrack van de gelijknamige 'feelgood' film: "Mannenharten", kwam officieel uit !!! De film komt pas 28 november 2013 in de Nederlandse bioscopen !!! Ben alléén bang dat het plaatje dan allang uit de Nederlandse hitlijsten is vertrokken ☺!!!

@07-01-2014: Inmiddels door Radio 2, vernederd tot nipt géén 2 sterren meer ☺!!!
Laatst gewijzigd: 07/01/2014 19:15

willem57
****
Na 'Beauty & The Brains' en 'Hoe' bewijst Nielson nogmaals waarom hij een aanwinst is voor de Nederlandse popmuziek. 'Mannenharten' is vrolijk, meezingbaar en is heerlijk ingezongen. Hit!

Sebastiaanmember
****
Aardig, maar absoluut geen geniale plaat.

@RV
Dit nummer is officieel van Blof.

Edit 19/10/2013:
Van een 3 naar een 3,5.
Laatst gewijzigd: 20/10/2013 10:29

gherkin
****
Leuk plaatje.

RV
******
Nee, een wereldschokkende plaat is dit natuurlijk niet, Sebastiaanmember. Maar hé, Nielson blijft maar komen met van die lekkere uptempo singer-songwriternummers die makkelijk in het gehoor blijven liggen en daardoor van die grote hits worden. DeejayDave heeft gelijk: Nielson blijft boeien en is een van de grootste aanwinsten van de Nederlandse muziekscene van de afgelopen jaren. Punt. Ook 'Mannenharten', met Bløf, vind ik weer een heerlijk plaatje. Laat Nielson maar opschieten met dat debuutalbum van hem!

Supersok
***
matig wat mij betreft. ik hoor Bløf toch liever zonder Nielson

Patrick3
*****
Uitstekend werk

LLonden
**
Ik heb hier echt helemaal niets mee. 1.75*

Topbart
*
Dit nummer klinkt weer zo ongelofelijk goedkoop! Dit is echt zo'n plaat die alleen huppelkutjes die in de pubertijd zitten leuk kunnen vinden!!

D.D.
****
lekker meezing nummer voor in de auto

Rootje
****
Twee tekstschrijvers met wat taalspitsvondigheden levert een song als dit op. Ben er niet wild van, maar slecht vind ik het ook niet.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?