Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!

Cover Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814

Charts

Binnenkomst:20/01/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 78)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:1075 (1554 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 22
be  Tip (V)

Tracks

12/01/2018
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ja!
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Ja!Noah's Ark / Top Notch
17UM1IM64814
Single
Digital
12/01/2018
3:03MNM Party 2018 * Volume 1541 / N.E.W.S.
541741CD / N01.A741.023
Compilatie
CD
16/03/2018
3:04Spring Break 2018Universal
5383128
Compilatie
CD
13/04/2018
3:04Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018
3:03MNM Big Hits 2018 Vol. 2Sony
19075851392
Compilatie
CD
27/04/2018
»» alles tonen

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018411
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018425
Aventura26/05/2018821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018117
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Lil Craney24/03/2018213
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018111
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162269
 

Yung Felix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Gasolina (Murda feat. Lange, Djaga Djaga & Yung Felix)03/02/2018512
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)17/03/20181214
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yung bok (Yung Felix / Bokoesam)09/06/2018192
 

Chivv   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jongvolwassen (Broederliefde feat. Chivv & Jonna Fraser)07/05/2016722
Flex op me ex (Architrackz feat. Chivv)04/03/2017951
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)01/07/2017534
Global (Jonna Fraser feat. Chivv)07/10/2017552
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018122
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Warming Up (Latifah feat. Chivv)24/03/2018731
Beetje moe (Kevin, Lil Kleine & Chivv)31/03/2018112
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018411
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.69 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Goed kanshebber voor een hoge notering as week. Maar om nou te zeggen dat het ook kwalitatief goed is. Zit wel een goede vibe in, dat wel.

gherkin
*
Wat mij betreft is het toch een neen.

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

hugo1960
*
Poehh.....

vinylfreak
*
De single top 100 is verworden tot een verzamelbak van ellende die in de andere hitlijsten heel vaak niet eens voor komt en die 90% van Nederland niet eens kent.
Met je middel vinger omhoog een hit scoren................wat een walgelijke troep,Bah.
Laatst gewijzigd: 26/01/2018 23:10

Rootje
*
JA! Zeggen de jongeren. Nee! De rest van het land. Ik behoor bij de laatste groep.
NEEEE!!

Jeroen68
*
Nee natuurlijk. Inspiratieloze troep

daanengbers
*
;=;

De Tsjap
******
De 2e nummer 1 hit voor Kraantje, maar de doorbraak van Yung Felix die al een paar jaar getipt wordt.
De reggeaton beat is aanstekelijk, de rijms van vooral Chivv zijn keihard en Bizzey kun je wel om een refreintje vragen. De video is compleet over de top. Briljant en een dik verdiende nummer 1 notering.

ria.kl
*
GELUKKIG IS IEDEREEN DIT BINNENKORT WEER VERGETEN, WAT EEN WAARDELOZE TROEP! EEN PUNT IS NOG TE VEEL

naamloos
*
Jammer dat ik geen min cijfers kan geven.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?