Birgit Schuurman - Stranded

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Birgit Schuurman   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Little Famous (Birgit)30/01/1999666
I Know (Birgit)20/01/20011916
Few Like You (Birgit)19/05/2001456
Lover (Birgit)20/10/2001932
Alright (Song For Warchild feat. Birgit)21/09/2002901
Everybody Wants To Be... (Birgit)20/09/2003326
Control (Birgit)04/12/2004746
Hardrocking Diva (Birgit)15/10/2005564
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Few Like Me (Birgit)14/07/2001258
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Na Fuel My Fire weer een uitstekende plaat van Schuurman. Stemmig en passend bij het jaargetijde. Mooi!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?