Birdy with Mumford & Sons - Learn Me Right

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Mumford & Sons
Producer:Mumford & Sons
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46BraveWalt Disney
7054532
Album
CD
20/07/2012
3:46Merida - Legende der HighlandsWalt Disney
9152410
Album
CD
27/07/2012

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man09/01/20104110
The Cave27/03/20106511
I Will Wait15/09/20123411
Lover Of The Light09/03/2013943
Believe14/03/20154611
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More09/01/2010391
Babel29/09/2012191
Wilder Mind09/05/2015191
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Easy Express [DVD] (Soundtrack feat. Mumford & Sons, Edward Sharpe & Magnetic Zeros, Old Crow Medicine Show)04/08/2012516
The Road To Red Rocks [DVD]01/12/2012547
Live From South Africa: Dust And Thunder [DVD]11/02/2017131
 

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love29/10/2011134
People Help The People24/12/2011534
Wings21/09/20132714
No Angel28/09/2013511
Keeping Your Head Up26/03/2016646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy19/11/2011181
Fire Within28/09/2013322
Beautiful Lies02/04/201688
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.12 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
******
Voor de soundtrack van de nieuwe animatiefilm "Brave" sloegen Birdy en de heren van Mumford & Sons de handen in een. De band zorgt voor de muziek en het achtergrondkoor. Birdy maakt het met haar prachtige stem af. Wat een sfeervolle compositie en een ideale filmhit. Hup, de volle bak.

gherkin
******
Prachtige samenwerking tussen Birdy en Mumford & Sons. Misschien zelfs wel eentje om in de gaten te houden op de Oscars.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zeer mooie plaat van "Birdy" samen met "Mumford & Sons" uit de nieuwste "Disney Pixar" film, juni 2012 !!! Het zal helaas géén hoogvlieger worden in de Nederlandse hitlijsten, ben ik bang !!! Maar dat hoeft ook niet ☺!!!

White Tiger
******
Ik twijfel wat tussen 5 of 6 sterren. Een uitstekende samenwerking is het zeker. Erg fijn om Birdy ook een zonder piano te horen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?