Birdy - The District Sleeps Alone Tonight

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:44Birdy14th Floor / Atlantic
505249859582
Album
CD
04/11/2011

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love29/10/2011134
People Help The People24/12/2011534
Wings21/09/20132714
No Angel28/09/2013511
Keeping Your Head Up26/03/2016646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy19/11/2011181
Fire Within28/09/2013322
Beautiful Lies02/04/201688
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Hijinx
****
This is quite an interesting take on the original Postal Service version. Not as good but I like it.

bluezombie
***
It's okay but I don't love the vocals.

alleyt1989
***
Quite dreary in all honesty.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?